sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kuulumisia ja joululahjoja

Ajattelin jatkossa yhdistellä sekä Dude´s PlayTime-blogin, että tuon sisustusblogin tähän pinkkiin blogiin. En poistele enkä yhdistele näiden blogien postauksia tänne, mutta jatkossa pyrin kirjoittelemaan kaikki jutut keskistetysti tänne. Tyyppi siis olkoon Tyyppi tällä puolella ilman etunimeään, kuten tähänkin saakka! Jos päivittelen PlayTime:een jotain, niin näette sen tietysti seurantablogin päivityksistä.

Joulua on tosiaan vietetty ja huiman kilttejäkin oltiin oltu, koska joulupukki toi vinon pinon lahjoja. Etenkin Tyypille. Joulupäivänä Tyyppi sai vielä isomman kasan, kun mummi ja enot tulivat kyläilemään. Totesinkin, että ensi vuotta ajatellen, täytyy vetää jokin kappalemääräinen raja ettei homma karkaa täysin käsistä. Tyyppiä ei vielä kovastikaan kiinnostanut availla paketteja, mukavampaa oli toimia tonttuna ja saada jakaa lahjoja. Mummulta ja vaariltahan Tyyppi sai etukäteen jo lahjaksi Ticket 2 Heaven-talvihaalarin (169,90 €) ja Kuoman talvisaappaat, joten sanoinkin etteivät he missään tapauksessa saa ostaa enempää joululahjoja! Uskoivatko? Eivät. :) 

Joulupukki muisti Tyyppiä muun muassa kauko-ohjattavalla Brion veturilla (joka MAHTAVAA KYLLÄ, sopii myös Ikean Lillabo-junarataan!), Robo-Fish-kaloilla, Vipo-koiralla, laavalampulla, muovailuvaha-pelillä, kuvallisellä lotto-pelillä, palikkalaatikolla, FP Little People-autoradalla, Nalle Puh-palapelillä, vaatteilla, sateenvarjolla... Ja äidin mielestä kaikista lahjoista parhain oli tämä:
Kuva lainattu täältä. Lilliputiens.

Tyypin päivähoito alkaa ensi torstaina, joten sitä varten oli jo suunnitteilla lähteä ostamaan sopiva päiväkotireppu, mutta nyt joulupukki (mummi...;)) toi näin ihanan tullessaan!

Tyypin mielestä paras lahja taisi olla kuva-lotto, jota eilen pelattiin 8 kierrosta! Olin hieman yllättynyt siitä, että Tyyppi todella innostui ja jaksoi keskittyä myös sääntöihin. Toki peliä pelattiin siten, että Tyyppi valitsi väärinpäin olleista laudoista kaksi ja kaikki kuvakortit käännettiin sitten yksi kerrallaan ympäri ja Tyyppi tsekkaili silmä tarkkana löytyikö kyseistä kuvaa laudoilta. Tähän lotto-peliin verrattuna, lahjaksi saatu palikkalaatikko oli kyllä jo vähän turhan helppo ja se löysikin aika nopeasti tiensä kaappiin odottelemaan pikku kakkosta. Äiti sai joulupukilta Simpsoneiden 16- ja 20-tuotantokaudet, Loreal-maskaran, hiukan rahaa, muutaman kirjan, korvakoruja ja aivan ihanan suklaa-kirjan sekä ihanan Kunnaksen Joulutarinat-kirjan.


Raskaudessa alkoi tänään 9 rv eli 8+0. Heikko olo on päivittäin menossa mukana, mutta se ei todellakaan ole mitään verrattuna aikaisempaan pahaan oloon ja heikotus pysyy myös melko hyvin kurissa silloin, kun saa syötyä tarpeeksi. On jotenkin kauhean ihanaa, että heikotusta edelleen esiintyy, niin ei tarvitse miettiä ollaanko raskaana vaiko eikö. :) Rinnat ovat kasvaneet ihan hirmuisesti ja paino on pudonnut 3 kiloa alaspäin. Nyt Tyyppi on päikkiksillä, joten taidan hetkeksi oikaista sohvalle ja katsoa pari jaksoa Simpsoneita.

2 kommenttia:

 1. Mitenkäs teillä päivähoidon alku meni? Meillä eka päivä yllättävän kivuttomasti, mutta ymmärrän, että näin ei ehkä ole huomenna.. Isot peukut pahan olon hellittämiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä!
   Postailinkin epäselvääkin selvemmän postauksen meidän päikyn aloituksesta :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!