maanantai 2. joulukuuta 2013

KP 31 / 32

Viime kierto oli pituudeltaan 32 päivää eli 30.9-1.11. En usko, että on napannut tässäkään kierrossa, jonkin verran PMS-oireita on jo ilmassa.

Paukkuliini ehdotto ovis-testailua, alkaa kuuulostaa aika tosi toteuttamiskelpoiselta idealta. Mistä te olette tilailleet ovis-testejä ja missä vaiheessa olisi tarkoitus testata sitä oviksen olemassaoloa? Miten ne testit siis oikein toimii?

Hm, suunnittelenko mä nyt tässä ihan tosissani oviksen tikuttamista?

6 kommenttia:

 1. Se oviksen tikuttaminen voi olla ihan varteenotettava vaihtoehto, jos ei muuten tunnista ovista. Mulla itellä on yleensä niin selkeet oireet ennen ovista, etten katsonut sitä tarpeelliseksi kovin monessa kierrossa. Muutamana kiertona testailin ihan sillä periaatteella, että tiesin olevani niiden tuntemusten kans oikeessa. Toisaalta oon tikuttanut kahdessa kierrossa negaa, vaikka oon tullut raskaaksi niissä kierroissa, joten ei se ihan pitänyt paikkaansa sitten. Toinen raskauksista päättyi lapseenkin, joten ei kai se ihan pyhästä hengestä saanut alkuaan :D Mulla oli sillon näitä: http://www.mammaksi.fi/index.php/ovulaatiotestit-liuskat-c-21 Sain niihin kyllä plussiakin, mutta eihän sekään takaa sitä, että se munasolu oikeasti irtoaa. Se kertoo vaan siitä, että hormonit toimii niin että sen pitäis irrota.

  VastaaPoista
 2. Olen tilannut halpoja ovistestejä ja raskaustestejä homehealth.uk:n sivuilta. http://www.homehealth-uk.com/ . Herkät raskaustestit ei ole musta kovin herkkiä, mutta ajavat asiansa. Ovistestejäkin olen ostanut herkkiä ja ne on toiminut hyvin.

  VastaaPoista
 3. Toimii ihan samoin kuin raskaustestit. Pissaat tikkuun ja se ilmoittaa, jos ovulaatio tapahtuu vuorokauden aikana. :)

  VastaaPoista
 4. Kandeehan sitä kokeilla, koska aina ne olot ja matematiikat ei mee ihan niin justiinsa ja sais ainakin jotain selkoo, että missä mennään. Www.raskauskeiju.fi stä oon itte tilaillu, siellä saa jopa raskaustestejä kaupan päälle :) tikuttelu aloitetaan hyvissä ajoin, niitten mukanakin tulee semmonen taulukko, mistä näkee, että koska kannattaa alottaa.. itte oon tehny aina oviksen lähestyessä aamuin illoin, että ei vaan menis ohi! Jos se ei sun ressiä lisää, niin kehotan kokeilemaan :) Toivottavasti nyt kuitenkaan et niitä enää tarvitsis, peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
 5. Mä oon tilannu amazonista, jos kelpaa liuskatestit niin saa tosi paljon halvemmalla kun suomalaisista verkkokaupoista. Mulla maksoi 50 ovistestiä ja 50 raskaustestiä postikuluineen yhteensä 20 euroa. Toimituksessa menee noin 1-2 viikkoa eli kannattaa tilata hyvissä ajoin. Mä oon yleensä aloittanut oviksen tikuttelun siinä kp 10-12, tosin mulla on ovis yleensä vasta joskus kp 17, että voisin aloittaa myöhemminkin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!