maanantai 23. joulukuuta 2013

7+1 / LA 10.8.

Aamulla käytiin varhaisultrassa Femedassa, kuvaajana Bruno Cacciatore (loistava persoona!). Vauva vastaa viikkoja päivälleen, sydän löi hienosti 154 krt / min ja päästiin jopa kuulemaan sydämensyke. Oli aika koskettava hetki!

Laskettu aika meillä on 10.8. ja myös Bruno väläytti tyttö-mahdollisuutta pahoinvoinnin vuoksi. No se nähdään sitten viimeistään 4D :ssä 3,5 kk:n päästä.

Olo on tosi karmea. Yhtään ei ole helpottamaan päinkään, ja nyt aiemmin hehkuttamani kanahampurilainen (Stripped version) saa kyllä ranskalaisten kavereidensa kanssa jäädä pikaruokaravintolan hyllylle. Yök. :(

Sairasloma jatkuu joulun yli ja jos ei paketista huomenna paljastu kovasti toivottua parempaa oloa, niin reklamoin joulupukille.

5 kommenttia:

 1. Onpa kivoja uutisia. Toivotaan, että pukki muistaa sua paremmalla ololla edes joulunpyhien ajaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä uutisista :) Mää en henk.koht usko noihin pahoinvoinnista tyttö, närästyksestä hiukset -juttuihin ollenkaan, en usko että oireilla voi ennustaa sukupuolta. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia uutisia siin Jouluksi! Ihana juttu ja onne vielä uudestaan! Aiotteko nyt kertoa uutisesta lähimmille? Tuo on kyllä niin paras joululahja! Mutta paljon jaksuja myös pahoinvointiin ja toivotaan että alkais pikkuhiljaa helpottaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, hirmuisesti onnea!! :) Maailman paras joululahja.

  Toivotaan tosiaan, että joulupaketista paljastuu parempaa olotilaa. Varmaan viimeistään parin viikon päästä alkaa helpottaa, tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!