keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Taiteilijoita Muumilaaksossa


Saattekin harvinaisemman kuvan tähän postaukseen.

Kuvassa Tyyppi viime lauantaina taiteilemassa sormiväreillä isille ja vaarille taideteoksia isänpäivää varten. Tyyppi jaksoi maalailla puolisen tuntia ja olisi maalannut vielä paljon pitempäänkin ellei tylsä äiti olisi ilmoittanut, että nyt on aika mennä suihkuun. Joka kylläkin muuttui kylvyksi, kun selvisi, että maalia löytyi otsasta, niskasta, hiuksista, reisistä, varpaista... :) Ruokapöydän suojasin kertakäyttöisellä pöytäliinalla ja maalit Tyyppi sai ottaa sormiväripurkkien kansista, joten maalin määrät olivat maltillisia.

Ainakin meillä tämä tosiaan kiinnitti Tyypin huomion aivan täysin. Ja kun maalailee keittiössä niin siinä samalla äiti voisi kenties laittaa vaikka ruokaa arki-iltapäivänä?

Tyyppi ei paljon jaksa yleensä katsella telkkaria, mutta suureksi yllätykseksi, hakiessamme tuon junaradan, niin Tyyppi jaksoi katsella kotimatkalla ihan kokonaisen jakson Muumilaakson tarinoita. Taisi olla riittävän jännä juttu, kun Muumipeikko rakensi oman talon Myyn pikkusisarusten vallatessa Muumitalon. :) Toista kertaa Muumi ei olekaan kiinnostanut, joten meillä ei tosiaan paljon telkkaria katsella. YouTubesta löytyy kaksi Pipsa Possu-jaksoa, mutta siinäpä se onkin. 

1 kommentti:

  1. Meillä on ihan sama juttu. Jayjay ei paljoa 5min kauempaa telkkaria jaksa katsoa, eikä isoveljensäkään katsellut vielä tuon ikäisenä. Varmaan oli yli 3v kun alkoi oikeasti pikku Kakkoset kiinnostaa. Niin ja toki ihan vauvana Jayjay katseli kyllä mielellään eurosporttia. Edelleen kauiten jaksaa tuijottaa urheilua. :) me maalattiin kans jokin aika sitten sormiväreillä. Levitin lattialle ison paperin ja siihen taiteiltiin. Lopuksi olikin sit väriä seinissä ja lattioissa jne.. Onneks olivat vesiliukoisia. Opinpahan tästä taas jotain :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!