lauantai 9. marraskuuta 2013

Jäätävä kiire

Miten voikin yhden ihmisen elämässä olla näin kiire?
Huomattavissa on, että tuo ulkona jo klo 16 jälkeen alkava pimeys yhdessä aamuisin vallalla olevan pimeyden kanssa, vaikuttavat allekirjoittaneen vireystasoon ihan liikaa. :( Aamuisin kellon soidessa tekee mieli kääntää kelloa tunnilla eteenpäin, etenkin jos Tyyppi on yöaikaan herätellyt, kuten nyt kuluneen viikon aikana useampana yönä on käynyt. Viime yönä kokeiltiin jättää yövalo päälle ja tiedä sitten johtuiko siitä, mutta viime yönä ei kertaakaan itkeskellyt ainakaan niin paljon, että olisin itse herännyt. Tai sitten vain olin niin yliväsynyt.

Tyyppi yrittää myös selkeästi jättää päiväunia päivärytmistä pois. Nukahtaminen kestää kauan, mitä tahansa 15 minuutin ja tunnin väliltä, mutta toisaalta kieppuu omassa sängyssään tuon 1-2 tuntia eikä yritäkään tulla pois, joten tuleehan siinäkin pakosti levättyä. Minkä ikäisenä teidän muksuilla on päikkärit jääneet pois?

Uusi kierto on myös täällä käynnissä. Tätäkin kautta toivotan HURJAN PALJON ONNEA VERONALLE, joka plussasi onnistuneesti pikkukakkosen odotukseen!

Laskurin mukaan ovis sijoittuu tässä kierrossa laskelmien mukaan 20. päivän tienoille ja viime kierrossa olen kirjaillut ylös alavatsakivut 19.10, eli tasan 2 viikkoa ennen tädin ilmaantumista, joten jos kierto on kerta hieman pituudeltaan venähtänyt, niin uskoisin, että tuo 20.11 on ainakin voimakkaasti suuntaa antava. Töissä vallalla olevien muutosten takia, en ehkä tässä kierrossa jaksa panostaa kroppatuntemuksiin yhtä satasella kuin viime kierrossa, koska voihan se olla, että kierto on taas jotain ihan muuta. Eli tämä kuukausi mennään rennon letkeillä tunnelmilla ja ylimääräiset energiapaukut täytyy suunnata työasioihin. Huh. Ja tämä johtuen siitä, että saldotunteja pitäisi onnistua keräämään vuoden loppuun mennessä sellaiset ~20, jotta voin käyttää ne ensi vuoden alussa.

Nyt Tyyppi nukahti. Vihdoin! 1,5 tuntia siis omaa aikaa, päikkäreiden jälkeen syödään välipalaa ja suunnataan leikkipuistoon koko perheen voimin. Syödään päivällinen ja aletaan askarrella isänpäiväkortteja vaarille ja isille. :) Ostin Prismasta alle 4 eurolla sormivärit ja vahaliidut (2,25 euroa). Myös kertakäyttöisen Angry Birds-pöytäliinan suojaamaan ruokapöytää. Katsotaan millaiset taideteokset jäbäläinen saa aikaiseksi. Ja löytyykö maaleja lopulta enemmän äidin vaatteista ja hiuksista, kuin korttipohjista (ovat kyllä A4 kokoa). 

2 kommenttia:

  1. Kiitos kovasti :) Täytyy vaan toivoa nyt, että tyyppi/tyypit pysyy kyydissä...

    Jospa sinullakin työkiireet ja johonkin muuhun keskittyminen tuottaisi positiivisen lopputuloksen! Ei muuta kuin tsemppiä raadantaan :)

    VastaaPoista
  2. Meillä toimii vaihtelevalla menestyksellä se, että sanon Jampalle illalla nukkumaan mennessä, että jos yöllä heräät, jatka vaan unia, ei saa tulla herättämään äitiä ja isiä ennenkuin aamulla isin puhelin sanoo piip-piip. Tätä mantraa Jamppa sitten itsekseen on toistellut monta kertaa unta odotellessamme, ja monina öinä on toiminutkin. Jonkun aikaahan meni nimitäin niin, että Jamppa yöllä kolmelta herätessään tuli virkeänä kuin peipponen meidän makkariin vaatimaan, että äiti nousee ylös... Huoh...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!