keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Stop biting your nails!

Ajattelin, että kirjoittelen tuonne PlayTimen puolelle, mutta sitten totesin, että saisinkohan sittenkin tätä kautta enemmän vinkkejä. :)

Eli Tyyppi on alkanut pureskella sormiaan ja kynsiään. En ole leikannut jäbän kynsiä kohta kahteen kuukauteen! Pureskelu ei liity mihinkään tiettyyn tilanteeseen vaan sormet ovat suussa ihan jatkuvasti pitkin päivää ja täällähän sitten kielletään noin 150 kertaa päivässä syömästä sormia. Ei oikein auta Tyyppiä tästä jäähyttääkään, koska ei varmaan vielä ihan ymmärrä tätä syy-yhteyttä, vaikka hyvin muuten tuhmustelusta jäähytykset ymmärtääkin.

Kävin tänään apteekissa ja siellä sanottiin ettei Stop & Grow Biting-valmistetta tai Mavala Stop-valmistetta suositella alle 3-vuotiaille. Millä tavalla teillä on ratkaistu tällainen ongelma?

Meillä myös ujostellaan ja vierastetaan nyt aika tavalla. Se on aika outoa ottaen huomioon, että Tyyppi on hyvin vähän tai ei ollenkaan vierastanut ketään. Tänään nimittäin Elixian Terve Selkä-tunti jäi väliin, koska Tyyppi oli sitä mieltä ettei äiti voi lähteä lapsiparkista yhtään mihinkää. Oli äidin sydän koetuksella, kun toisella oli selvästi paha paha mieli ja suupielet alaspäin heti, kun ehdotinkin, että kävisin nopeasti viemässä tavarat kaappiin. Äidin oma pikkuinen poika. <3 p="">
Niinpä sitten vietin 20 minuuttia Tyypin kanssa lapsiparkissa ja kun Tyyppi sitten malttoi leikkiä itsekseen, niin hipsin salin puolelle ja olin ~30 minuuttia poissa. Tyyppi oli viihtynyt tämän ajan ihan kohtalaisesti, kunhan toinen lapsiparkin tytöistä oli ollut koko ajan lähellä. Lauantaina käydään kokeilemassa vielä uudelleen josko parkki tuntuisi silloin jo vähän tutummalta ja äiti pääsisi Xycling-tunnille.

2 kommenttia:

  1. Meillä ei kumpikaan ole purrut kynsiä, mutta sormet on ollut suussa vaihtelevasti molemmilla. Sampolle ei aikanaan auttanut oikein mikään, muuta kuin aika. Annoin sen sormien pureskelun olla, se huomauttelu vain pahensi asiaa. Musta noilla pienillä, vajaa 2-vuotiailla, on niin pirullinen tuo uhma, ettei siihen auta kuin huomiottajättäminen. Onni ei vielä oo keksinyt tuota ihan kunnolla, joskus satunnaisesti sillä vaan on sormet suussa.

    Onnihan on roikkunut minussa koko ajan, joten olisin enemmän ihmeissäni, jos se joskus menis reippaasti leikkimään johonkin vieraampaan paikkaan. Itse asiassa se löikin mut ällikällä yks päivä, kun oltiin kylässä ihan uudessa paikassa ja se vaan meni suoraan lastenhuoneeseen hommailemaan!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!