keskiviikko 30. lokakuuta 2013

EDiT!! Sellainen jännä tunne...

...vatsanpohjassa.

Jos vain uskaltaisin, niin uskottelisin, että tämä on juuri se tunne mitä olen odottanut ja se huipentuu lauantaina testiin, johon piirtyy sana raskaana 2-3.

EDiT!! Meillä on siis Tyypin 2-vuotisneuvola varattu 29.11. Paljastimme tädille jo kesäkuun lopulla 1,5 v-neuvolakäynnillä yrityksen alkaneen ja toivoimme silloin jo niin pikaista plussaa, että tätiä olisimme nähneet vielä ennen kesälomia. No, ei tullut tärppiä, tuli muutto.

Espoossa jos muuttaa, niin neuvola muuttuu automaattisesti myös. Varaillessani Tyypin 2-v neuvola-aikaa tuli muutto tietysti esille ja jouduimme hakemaan muutosta (onnistui puhelimitse) missä sitoudumme vähintään vuodeksi käyttämään haluamaamme neuvolaa, mutta emme välttämättä saisi pitää tätiämme. Pyysin tietysti, että hakemukseen kirjattaisiin kissan kokoisilla kirjaimilla, että haluamme pitää "oman" tätimme. Muutama päivä myöhemmin soi puhelin ja iloisoa uutisia saimme: neuvola ja täti pysyvät!!!

Olisi niiiiin huippuhienoa jakaa asia kasvokkain tuolloin Tyypin neuvolakäynnillä! Jos jos ja JOS, niin silloin olisi laskennallisesti jo niin paljon viikkojakin, että syytä olisi neuvolassa piipahtaa. :)

Tätiä ei näy ja vatsanpohjassa tuntuu jännältä. Olisiko se odotusta?

Ei tätiä tänään(kään). Kotimatkan varrella on apteekki. Mitäs jos...? ;)

9 kommenttia:

 1. Voi, pidän peukkuja, että olisi! Hiii!

  VastaaPoista
 2. Jos uskaltaisin, niin sanoisin että minulla on sama tunne....niin itsestä kuin sinustakin...! Iih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää vielä odotella piiitkäään....8.11. on "luvattu" testipäivä.

   Poista
 3. Minunkin vatsanpohjassani tuntuu kipristelyä sinun puolestasi. Pidän peukut pystyssä ja varpaat ristissä, että lauantaina tulos on positiivinen. Hassua, miten voikin jännittää toisen ihmisen puolesta. :)

  Onko nuo jotain parempi raskaustestejä, joihin tulee ihan tekstillä tulos? Vai onko enää olemassa ollenkaan sellaisia, joista tihrustetaan viivoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä kaikenlaisia testejä, mutta viime kierrossa nimenomaan se viivojen tihrustaminen alkoi todella ärsyttää, joten nyt haluan testin, joka selkeästi ilmoittaa kyllä tai ei. :)

   Poista
 4. Muistahan ilmoitella heti aamusta miten kävi :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!