tiistai 29. lokakuuta 2013

Raivarit

Tänään noin klo 13.41 tajusin, että päätä alkoi särkeä oikein kunnolla. Tuntui siltä, että takaraivossa oli nyrkin kokoinen tykyttävä kyhmy, joka vaan kasvoi kasvamistaan. Myös asteittainen heikotus ärsytti ja tietysti fakta siitä, että mukana ei ollut yhden yhtä särkylääkettä enkä jaksanut lähteä työterveyshoitajalta hakemaan särkylääkettä (järjenjuoksu ohoi!).

Pitkähkö ärsyttävä työpäivä, viipyilevä täti ja epätietoisuus siitä, onko täti myöhässä, koska olen raskaana vai siksi, että se vaan tykkää kettuilla, aikaan saivat sen, että kotiin päästyäni olin vihainen, kuin ampiainen. Olen yleensä ottanut migreenikohtauksen yllättäessä särkylääkkeeksi Voltaren Rapidia, josta löytyy seuraavanlaiset maininnat:

"Sinun ei pidä ottaa Voltaren Rapid -tabletteja raskauden aikana, ellei se ole aivan välttämätöntä."
"Naiset, jotka suunnittelevat raskautta
Voltaren Rapid saattaa vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Älä ota Voltaren Rapid -tabletteja, jos suunnittelet raskautta tai sinulla on vaikeuksia tulla raskaaksi, ellei se ole aivan välttämätöntä." LÄHDE

Lääkekaapista ei löytynyt mitään paracetamol-pohjaista särkylääkettä, joten tiedossa oli lisää kiukkua. Etenkin, kun aviokin ainoa kommentti oli, että HÄNEN mielestään se nyt TUSKIN voi olla merkityksellistä jos tässä vaiheessa ottaa särkylääkettä. Suutuin niin paljon. On varmasti ihan totta, että tuskin se nyt enää tässä vaiheessa vaikuttaisi mitenkään hedelmöittymiseen, sen aikahan on ollut jo ~2 viikkoa sitten, mutta kun tekstissä sanotaan noin, niin siinä varmaan haetaan merkityksellisyyttä jopa alkion jakautumisvaiheessa. Joten on 100-varmaa, että en riskeeraa ennenkuin plussa pärähtää testiin tai täti tulee vierailulle. Mutta voi vee, tota aviokin suhtautumistapaa!

En edes muista, koska olisin ihan oikeasti suuttunut aviokille. Että tällai täällä. Lähdin Tyypin kanssa leikkimään yläkertaan ja aviokki lähti joogaan. Tajusi se sentään soittaa ja kysyä, josko hän hakisi apteekista kotimatkalla Panadolia.

4 kommenttia:

 1. No mutta, miksi kiusaat itseäsi, tee vain se testi. :) Kyllähän se nyt jo näkyy jos kerran menkat ovat jo myöhässä. Mä olen tilannut homehealth.uk:n sivuilta halpoja herkkiä liuskatestejä, jotka ei maksa mitään ja hyvä jos maltan viikon odottaa ovulaatista kun jo alan testailemaan.. Joka kerta tosin päätän, että ensi kierrossa en testaa ennen kuin menkat pitäs alkaa, mutta aina ne lupaukset unohtuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne unohtuu ja siski pidän nyt kynsin ja hampain kiinni tehdystä päätöksestä. Etenkin kun muistissa on vielä erittäin voimakkaasti viime kierron testirumba, josta ei loppujen lopuksi jäänyt käteen, kuin epätietoisuutta.

   Joten lauantai-aamua odotelleasa ja itseä (sekä teitä lukijoita piinatessa. ;)

   Poista
 2. siis tämähän taitaa jo olla niitä ensimmäisiä raskausoireita. Ainakin ite vedin miehelle sellaiset kilarit jostain ihan mitättömästä syystä (vaikken sitä hänelle vieläkään myönnä) ja se ei ole ollenkaan tyypillistä. Et kuittaan vaan kaikki tällaiset tapahtumat raskauden piikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, ihanaa. Jos tämä nyt on sitä, mitä on hartaasti toivottu, niin voi aviokki-parkaa kun roppakaupalla oireita puskee lisää päälle! :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!