tiistai 29. lokakuuta 2013

29 days and...

Kiitos Verona tsemppauksesta. Kyllä aion sinnitellä tar ittaessa lauantai-aamuun saakka. Onneksi hektinen työviikko pitää otteessaan varsin kätevästi, eikä kotonakaan ole vapaa-ajan ongelmia tuon yhden pienen ja yhden isomman miehen pitäessä siitä huolen.

Ei siis alkanut uusi kierto eilen. Nähtäväksi jää alkaako tänään. Toivon tietysti, että tärppi olisi nyt käynyt ja varmaan sen vuoksi tarkkailen kroppaa mielessäni suurennuslasin kanssa. :) Olen ihan varma, että kärsin eilen kuvotuksesta muutamaan otteeseen, heikosta sellaisesta tosin. En edes tiedä/ muista miten nopeasti olisi mahdollista, että raskausoireet alkavat! Sen muistan, että Tyypistä rinnat olivat jossain vaiheessa tosi kipeät ja viikkoja kestänyt pahoinvointi taisi alkaa aika tarkkaan muutama päivä plussan jälkeen.

No, spekulointi on turhaa. :) Hauskaa, mutta turhaa. Lauantaina viimeistään nähdään mikä on (toivottavasti toivottu) lopputulos!!

4 kommenttia:

 1. Nostan kyllä hattua jos maltat odottaa lauantaihin saakka, itsehillintä ei näissä asioissa ole ollut se mun vahvin puoli. Jännityksellä odotan miten käy, luin nimittäin blogiasi silloin kun odotin esikoistani samaan aikaan kuin sinä ja nyt sitten ehkä pikku kakkosetkin seuraa samalla aikataululla. Toivottavasti siellä alkaa niitä raskausoireita näkymään!

  VastaaPoista
 2. Peukkuja pidetään! Olishan se mahtavaa, jos me molemmat plussattaisiin tästä kierrosta :)

  VastaaPoista
 3. Liittyin lukijaksesi :) itselläni ja miehelläni myös samat haaveet/toiveet että pikkukakkonen olisi tervetullut myös meille :)
  toivotaan että teillä on nyt käynnyt tärppi! :)

  http://pienipoika2013.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!