lauantai 26. lokakuuta 2013

27 days and counting...

Maanantaina pitäisi alkaa uuden kierron, mikäli tämä kierto on pituudeltaan 28 päivää, mikä on aiempien kiertojen keskiarvo noin niinkuin suunnilleen.

Mitään oireen puolikkaan poikastakaan ei ole esiintynyt, joten toistaiseksi mikään ei tietenkään puolusta mahdollisuutta, että olisi tärpännyt. Mutta ei toisaalta myöskään mitenkään osoita etteikö olisi tärpännyt.

Ennen Tyypistä tehtyä raskaustestiä, ainoa oire oli tiistai-keskiviikko välisenä yönä (positiivinen raskaustesti siis seuraavana sunnuntaina) esiintynyt tiukka vatsakipuilu. Mitään muita oireita ei ollut, joten sikäli kerta nytkään ei mitään oireita ole, niin ehkä tämä lupaa hyvää?

Olen kuitenkin sen verran päättänyt, että tässä kierrossa en aio ennakoida yhtään mitään, siispä ei testin testiä ennen täti-vierailun oletettua ajankohtaa, saati samana päivänä, kun vierailun pitäisi alkaa. Ei, vaan jos syytä on, niin testaan ensi viikon lauantaina aamulla.

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä, pysy lujana vaan! Niin minäkin ajattelin. En takuulla testaa mitään ennen annettua h-hetkeä, lasken vaikka lampaita päässäni mutta testiä en tee.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!