torstai 26. syyskuuta 2013

N-E-G-A-T-i-i-V-i-N-E-N

Kuva lainattu täältä.
Voi kettu. Voi kettu ketutus.
Tein tänään iltapäivällä testin töiden jälkeen ja se oli kyllä niin täysin negatiivinen, kuin mikään ikinä.

Mutta jos kerta raskaustesti on negatiivinen, niin voisiko joku kertoa MISSÄ RIIVATUSSA SE HEMMETIN TÄTI LUURAA?

Täti on kuitenkin niin paljon jo myöhässä, että kyllä testissä pitäisi tuloksia näkyä. Ostin tupla-paketin noita testejä, joten jos ei tätivierailua ole sunnuntaihin mennessä tapahtunut, niin testaan sitten vielä varoiksi sunnuntaina, mutta olen aika varma siitä, että ohi meni. :( Olisi mukavaa jos tämä kierto ei venähtäisi liian pitkäksi, kun tähän mennessä kierrot ovat aina olleet niin mukavan säännölliset.

Onko teistä ruudun sillä puolella koskaan käynyt niin, että stressin vuoksi olisi kierto venähtänyt pitkäksi? Ja jos, niin kuinka pitkäksi?

17 kommenttia:

 1. Voihan harmi :/ tee kumminkin tosiaan se testi uudelleen viikonlopuna jos mitään ei kuulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää, kun oma kroppa heittää tällaisia "killereitä" eteen. =/

   Poista
 2. Mulla ei ole koskaan stressi heitellyt kiertoa suuntaan tai toiseen, mutta nämä kirotut (lääkepaketista otetut) hormonit ovat.

  Jos sulla jo pari testiä näytti haamuplussan niin miten se tässä välissä on yhtäkkiä voinut negatiiviseksi muuttua kun ei menkkojakaan kuulu - ettei vaan olisi joku virheellinen testi kyseessä...? Onhan sekin mahdollista. Jos kokeilet tosiaan ylihuomenna uudestaan?

  Itsekin ajattelin kaiken varalta tehdä vielä huomisaamuna uuden testin vaikka sinne klinikalle jo ollaankin menossa. Olen ostanut useamman halvan liuskatestin kaappiin ja mietin, että jos huvittaa testata vaikka joka päivä niin sitten testaan! Hinta on jotain euron luokkaa kappale joten ei siitä ainakaan konkurssi uhkaa :)

  Pidän sulle kaikesta huolimatta peukkuja.

  VastaaPoista
 3. Mulla kierto on todella herkkä stressin vaikutuksille, saattaa heittää parista päivästä jopa viikkoon, Pahimmillaan pari vuotta sitten heitti pari viikkoa. Tosin tuolloin mun pappa kuoli juuri kierron alkupäivien aikana ja se vaikutti kierron pituuteen paljon.

  Toivottavasti testi oli virheellinen ja seuraava testi tuo mukanaan ihanan
  uutisen. Tsemppiä!

  Katja N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa pohdin tässä, että onhan tää syyskuu ollut aika stressaava muuton ja remontin takia. Ehkäpä siis siinä selitys.

   Täytyy vaan laskeskella päiviä seuraavaan ovis-ajankohtaan ja maksimoida yritys.

   Poista
 4. Voi harmi! Kyllä siellä jotain on varmasti tapahtunut, koska sait kaksi positiivista testiä. Vaikka viiva oli hailakka kyllä se ihan selvä positiivinen oli. Voi olla, että kyseessä kemiallinen raskaus..onko testi samaa merkkiä kuin aiempikin? T: Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, "kaikki" testit on tehty saman merkin testeillä. Sunnuntaita odotellessa!

   Poista
 5. Saattaa kyllä heitellä, vaikkei kierto koskaan tasan säännöllinen ole ollut. Toivotaan nyt vielä, jos täti olis ihan umpimetsään mennyt eikä löytäis perille ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ihana olet, kun jaksat valaa allekirjoittaneeseen toivoa. eipä kuulu tai näy tätiä...

   Poista
 6. Tee sellanen digitesti!!!! :)))))) ei tarviii arvata onko vaiko eikö viiva... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi Apteekin testi on kaapissa odottamassa, jos ei sillä tule huomenna aamulla tulosta, niin varaan ensi viikolle joka tapauksessa gynen vuositarkastusajan. Sittenpähän selviää. :)

   Poista
 7. Itse olin kesällä kaksi ja puoli viikkoa myöhässä, vaikka Jampan jälkeen on aina ollut säännöllinen kierto...meinasi vähän pukata stressiä sitten siitä, meillä kun ei ole se kakkonen tilauksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää ja harmaita hiuksia nostattavaa. Tulee ihan pilleri-kiertoja ikävä!

   Poista
 8. Hei jos oot tehny testin iltapäivällä, niin se raskaushormonin määrä ei välttämättä oo kovin suuri. Aamulla se on aina suurin. Nuo apteekin testit ei kai oo kovin herkkiä? Mutta kieltämättä kuvittelis, että jos monta päivää sitten on tullut plussa aamulla, niin tulis nyt iltapäivälläkin, jos kaikki ois hyvin. On siellä ihan varmasti jotain yritystä ollut, mutta ehkä mennyt kesken heti alkuun? Mulla yks sellanen "raskaus" takana, että plussaa seuraavana päivänä alko vuoto ja oli ihan tavalliset menkat. Tsemppiä! Toivottavasti tilanne selkenee puoleen jos toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään en enää jossittelisi, jos se kierto vaan nyt alkaisi alusta, mutta kun ei, niin ei. =/ Kärttyisyys kasvaa.

   Poista
  2. Joo, tuo se on just tyhmintä, että käytönnössä toivoa ei enää ole mutta uusi kiertokaan ei oo alkanut. :(

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!