torstai 13. kesäkuuta 2013

"Läski löytää aina syitä"

Mä seuraan telkkarista useampia laihdutusohjelmia: Suurin pudottaja on tietysti ehdottomasti listan kärjessä, samaten tietysti Jutta ja puolen vuoden superdieetti, Jutta ja superdieetit sekä Hurja painonpudotus ovat ihan älyttömän mielenkiintoisia ohjelmia. Lisäksi katson (muistaessani) Erilaiset äidit-sarjaa. Elisa Viihde on kyllä ihan loistava, kun sillä on tallennustilaa "loputtomasti", joten usein tallentelenkin viikonkin ajalta etukäteen ja vapaailtana (aviokki pois kotoa) sitten katselen mitä on tullut tallennettua.

Aviokki tosiaan lähti tänään poikien reissulle Saksaan, joten yh-elämää vietetään tiistaihin saakka. Nostan hattua jokaiselle yksin hommia vetävälle äidille, minusta ei olisi siihen.


Tämä flunssa tekee minusta ihan seinähullun, tuntuu siltä, että lusmuilen ja yritän pitää siksi herkuttelun ihan minimissään, sillä tässähän olisi nyt tekosyytä vaikka kuinka mussuttaa suklaata ja sipsejä sohvan nurkassa. "Bull" sanoi osuvasti superdieetissä, että läski kyllä löytää aina tekosyitä olla treenaamatta. Aargh, milläköhän sitä oppisi olemaan itselleen hieman armollisempi?

Mutta tuon pahemmin ei herkuttelu ole todellakaan riistäytynyt käsistä, leipää on mennyt 4 vpl:tta enemmän, kuin oli tarkoitus, mutta ennemmin ne, kuin 243 g irtokarkkeja. Lämpimänä ruokana eilistä makaronilaatikkoa, herrannen aika miten hyvää seuraavan päivän makaronilaatikko onkaan pannulla lämmitettynä ja mukana tietysti vihanneksia reilusti. :) Kotiin lähti kauppareissulla myös pitkästä aikaa 2 Cokis Zero-tölkkiä. Ennemmin Zeroa, kuin 2 annosta chilinuudeleita ja nugetteja, eikö?

2 kommenttia:

  1. Stemppiä hetkelliseen yh-elämään. Itsekin nostan hattua niille, joille se on arkipäivää. Oma jaksaminen ei ehkä riittäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tänään Tyyppi päästi äitinsä helpolla.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!