tiistai 9. huhtikuuta 2013

Terkkuja hathajoogasta

Tänään hathajoogassa tehtiin ihanan pitkiä ja rauhallisia venytyksiä. Kuutervehdykseen kului aikaa 10 min per puoli, eli paljon pitkiä välihengityksiä. Powerin terveisinä lihakset olivat edelleen tänään todella kipeät, joten joogan alku meni kroppaa herätellessä. Tänään ehdottomasti haastavimmaksi liikkeeksi osoittautui tuo Alas
Alas katsova koira eli Adho Mukha Svanasana
katsova koira, takareidet nimittäin olivat todella jumissa ja liike tehtiin tänään vielä selkä hyvin pyöreänä, eli vatsa tosi tiukasti sisään ja katse kohti polvia. Au, au, au.. Meidän ohjaaja (mahtava Maija Ruuth!) sanoikin tunnin päätteeksi, että liike on oikeasti tosi rankka, joten turhaan en valitellut.


Koska Tyypin lelu- ja vaatevarasto on päässyt kasvamaan ihan valtavaksi (ja Tyypin äiti haluaa hyvällä omallatunnolla hieman uudistaa leluvarastoa), niin avaan PlayTimen puolella jo olleen kirppiksen nyt myös tälle puolelle. SmartPOSTilla on kivana tarjouksena paketeille 19.4. saakka 4 € maksimipostituskulut, joten 18.4. saakka löytyy kirppislinkki vasemmasta yläkulmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!