lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sateinen lauantai (vihdoin!!)

"...sataa sataa ropisee, pili pili pom, pili pili pom, nallen varpaita palelee, pili pili pom pom pom..."


Hm... Tosiaan! HM:stä tilaamani urheiluvaatteet tulivat. Hamonen on ihan täydellinen ja koko 40 juuri sopiva, MUTTA ne paidat M-koossa vallan liian suuret. Lähtivät siis palautukseen JA uudestaan tilaukseen S-koolla! Ja mikä parasta, nyt sain ne kaikissa väreissä, eli pinkki, harmaa ja liila muuttavat vaatekaappiin ennen huhtikuun loppua. Mainio juttu olla yläosasta Small-kokoa. Trenssi on myös saapunut Ellokselta, joten maanantaina olisi tarkoitus käydä hakemassa se kokeiltavaksi.

Maanantaina on luvassa myös aamulla lapsiparkin testausta Tyypin kanssa. Tällä kertaa uskaltaudun jättämään lapsen hoitoon noin 15 minuutin ajaksi, eli käyn solariumissa 11 minuutin ajan. Ja maanantaille on luvassa myös hiusten vaalennusoperaatio Oppivat kädet-kauneuskeskuksessa. :) Järki alkaa olla kasvanut päähän vallan liian suurissa määrin ja valitettavasti kht ei riitä siihen, että hiuksia ihan listahinnoilla lähikampaamoissa hoidettaisiin, joten sen vuoksi olen alun perin kyseiseen keskukseen tutustunut ja voin sitä kyllä vain ja ainoastaan hyvillä mielin suositella jokaiselle, joka vaan sopivan kulkuyhteyden päässä asustelee. :)

Huomenna aamulla tämä rouva suuntaa poweriin. Ainakin hauisbiisiin voin lisätä painoja tangon molempiin päihin. Ja nyt kohta lihapullien paistoon, ei kreikkalaisten, vaan ihan perinteisten. Voisin laittaa teille illalla tänne reseptin tynkää, jos kiinnostaa kokeilla pullia ála pingu. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!