tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kärrykävelyllä

Onneksi läksimme aamusta ulos Tyypin kanssa. Aamupuuro jäi jälleen kerran syömättä, 5iisi lusikallista taisi upota ja sitten kahden varoituksen jälkeen jätettiin sikseen. Nähdäkseni jos jäbä todella huitoo lusikasta puurot seinille, niin sitten hän ei vissiin halua syödä. Tyypin kunto on jo eilistä huomattavasti reippaampi ja vahdikkaampi, joten aamuraivareiden jälkeen vedettiin haalari päälle ja nokka kohti lyhyehköä vaunulenkkiä, sillä ihan vielä ei tuntunut siltä, että Junior-tunti olisi kuitenkaan fiksuin veto flunssasta toipuvalle nuhanenälle. Siispä vaunulenkki, joka päätettiin puistoon, missä Tyyppi antoi liukumäelle kyytiä. Kaikki taktiset tiedot lenkistä löydättekin tuosta yltä.

Nyt ulkona onkin melkoisen kova tuuli, joten iltapäivä vietetään kotosalla. Eilen ei tosiaan Tyypillä enää ollut kuumetta, lukuunottamatta aamuista lämpöilyä (+37,5 onko tämä edes lämpöä...? / illalla olikin jo +36,4), joten huomenna aamulla ajattelin uskaltautua viemään Tyypin lapsiparkkiin, sillä: "Flunssavirukset tarttuvat herkimmin juuri ennen sairauden puhkeamista ja ensimmäisinä päivinä sairastumisen jälkeen. Siksi ei ole mitään aihetta eristää lasta, kun tämä on jo sairastunut. JA: Lapsi voi mennä päivähoitoon, kun lämpö on normaali ja kun hän voi leikkiä ja osallistua hoitopaikan toimintaan tarvitsematta erityishuomiota." LÄHDE. Ei siis tartuntavaaraa, jee!!

Mun vanha himo on herännyt henkiin tämän karkkilakon (nyt kasassa jo 29 päivää!) aikana:
Coca-Cola Zero. Gotta love it. :)


1 kommentti:

  1. Ooh, karkkilakko, miten se on mennyt multa ohi?? Huippua (mää en ikinä pystyis). Hitto näitä tauteja vaan riittää ja riittää..

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!