tiistai 9. huhtikuuta 2013

Elixia Kids-tunti testattu

Tänään oli sitten odoteltu tiistai-aamu ja klo 09 lähdettiin jälleen talvitamineisiin (olenko jo sanonut, että inhoan lunta, kylmää ja jäätä huhtikuussa?) pakatun Tyypin kanssa kaupan kautta kohti salia. Ennen tunnin alkua käytiin viettämässä hetki lapsiparkissa ja Tyyppi myös jäi sinne hetkeksi aikaa itsekseen, kun kävin vaihtamassa vaatteet. Tyyppi oli kuulemma käynyt ovella, näyttänyt hieman surkealta ja sitten jatkanut leikkejään. Valaa uskoa tähän äitiin, että uskallan jättää pikkuisen leikkimään ilman ongelmia.

Ensi viikolla olisi tarkoitus kokeilla 30 minuutin mittaisena joko Shape tai Xycling-tuntia siten, että Tyyppi on lapsiparkissa. Kumpikin tunti on sopivan lyhyt ja kummaltakin on helppoa lähteä kesken pois jos on tarvis. :) Huomenna aamulla vaunulenkkeillään

On muuten melkoisen reipasta treeniä tuo lapsen kanssa "leikkiminen". Kids-tunnin veti Mari ja hyvin ohjeisti meille Nalle Puhin kevätretki-teemaisen temppuradan, jossa sitten tasapainoiltiin, juostiin, kiivettiin, kontattiin, heiteltiin palloa... Painoin kellon vahingossa pois päältä 41 minuutin kohdalla, joten treenin pituudeksi 41 min 42 sekuntia. Kaloreita kului 195 = 55% rasvaa ja sykkeet vaihtelivat välillä 114-167. :) Ihan kiva maksimisyke.

Illalla hathajoogaa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!