keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Aamuinen vaunulenkki


Oheinen kuva on otettu tänään aamulla vaunulenkillä. Hiukan on talvinen maisema näin huhtikuun 10 päivänä, eikös? Ihan koko reitti ei toki ollut noin luminen, mutta kyllä tuota lunta vaan täällä vielä riittää!

Lenkin pituudeksi tuli 4,8 km ja aikaa kului 54 min 5 sek. Kaloreita kului 330 = 55% ja sykkeet vaihtelivat 129 -) 68% ja 160 -) 84% välillä. Olen tosi tyytyväinen, sillä tällä hetkellä on kaloreita kulutettu jo 638 tälle viikolle! Vaunulenkeissä kuluu monesti muutama ylimääräinen minuutti, kun Tyypin kanssa pitää pysähtyä ihmettelemään milloin mitäkin. Bussit ovat tällä hetkellä ylivoimaisesti meidän jäbän ykkösjuttu ja ne kyllä bongataan pitkänkin matkan päästä.

Hieman muutosta tuli tämän viikon treenisuunnitelmaan. Huominen kahvakuulailu jää pois ja tilalle tulee perjantaina aamulla 45 min EasyXycling ja 30 min Shape. Lisäksi aion hemmotella itseäni valohoidolla ennen xykäilyä solariumissa. Ajattelin ostaa 5 kerran kortin ja aloittaa tietysti maltilla ja myös päättää homman maltilla. STUK rajoittaisi vuodessa solariumin käyntikerrat 20:een, joten en usko tuon 5 kerran olevan vaarallista etenkään, kun malttaa kertakäynnin pituuden pitää lyhykäisenä.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin menee ihan hupaisasti kun välillä on aivan lumetonta, sitten tulee loskaa ja kuraa, seuraavaksi ihan talviset maisemat. Saisi lähteä jo pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään täällä sataa kaatamalla vettä, joten lumiloska saa kyytiä!!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!