keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

300 000!!!

300 000 klikkausta. 
Klik klik.
Pingu kiittää. 

Ja sen kunniaksi, annankin lukijoille mahdollisuuden esittää toiveita postauksista. 
Mistä te haluaisitte lukea, tai tarkemmin, mistä te haluaisitte, että kirjoitan?

Tyyppi on kellojen siirron myötä alkanut herättelemään äitään aamuisin vasta klo 08 aikoihin. Miten ihanaa saada aamuisin herätä ihan rauhalliseen tahtiin. Aamut meillä käynnistyvät hampaiden pesuilla, vaipanvaihdoilla ja sekä äidin, että Tyypin aamupaloilla. Tyyppi syö aamuisin neljän viljan puuroa hedelmä- /marjasoseella ja äiti yleensä annoksen Kellog´s Corn Flakes-muroja rasvattomalla maidolla ja banaanilla. Nyt ajattelin siirtyä itsekin syömään aamuisin puuroa, ruishiutalepuuro voisilmällä houkuttelee pitkästä aikaa... :)

Aamulla reippailtiin Tyypin kanssa 46 min mittainen vaunulenkki, yhteensä 4,47 km. Ei päätä huimaavasti, mutta kuitenkin laskettavissa jo viikon kolmanneksi treeniksi! Kaloreita kului 291 -) 50% rasvaa. Keskisyke oli oivallinen 132 = 69% ja max. 163 = 85% Huomiseksi oli suunnitteilla mummuttelun aikainen salitreeni, mutta mummullapa onkin hammaslääkäri, joten salitreeni siirtyi perjantai-aamuun ja huomenna sitten varmaan aamulla taas vaunulenkkeillään. Taidetaan mennä jokin uusi reitti.

Ensi viikon joogatunnille otan sykemittarin mukaan. Kiva tietää paljonko "rauhallisella venyttely-hengittelytunnilla" kaloreita kuluu ja kuinka paljon syke nousee, kun tehdään alas katsova koira.

Tänään syötiin Sweet & Sour-kalkkunaa riisin kera, Tyyppi söi lounaaksi loput eilisestä nakkikeitosta aikamoisella ruokahalulla. Huomenna joko ruokaisa maalaissalaatti (resepti täällä) tai hernekeittoa.

1 kommentti:

  1. Ooh, aika määrä lukijoita jo sulla käynyt!

    Mää tykkään lukee urheilujutuista ainakin ja kyllä kaikki muukin kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!