perjantai 15. helmikuuta 2013

Ruokalistan suunnittelu su-pe


Ihana aamupäivä oli tänään ja vielä (jos mahdollista) parempi lounastauko. Herkullista tonnikala-couscoussalaattia (resepti löytyy täältä) ja uunituoreita perunarieskaleipiä. Iso kiitos mitä parhaimmalle lounasseuralle. 

Nyt meillä on ollut kuluneella viikolla varsinainen menestys Tyypin syömisten suhteen. Maanantain päivällistä lukuunottamatta Tyyppi on syönyt kaikilla aterioillaan "oikeaa" ruokaa, ei purkkiruokia. :) Huomenna ei siis kauppareissulla tarvitse ostaa yhtään ruokapurkkia kaappiin, marja- ja hedelmäsoseita toki vielä kuluu aamu- ja iltapuurossa. Tyyppi on myös (vihdoin) tainnut tajuta miten kätevää ruokaa onkaan pureskella! Hyvä suuntaus tässä asiassa jatkukoon.

Huomenna aviokki vie allekirjoittaneen intialaiseen ravintolaan syömään. Aika ihanaa. ;) Mummi tulee siksi aikaa viihdyttämään pientä miestä. Huom: mummu ja mummi ovat luonnollisesti kaksi eri asiaa.

Sunnuntaina syödään uunilohta ja Tyypille teen varmaan kaveriksi perunamuussia ja meille aikuisille keitettyjä perunoita. Riittänee myös maanantaiksi Tyypille lounaaksi.
Maanantaina teen sitten itse tuota tonnikala-couscoussalaattia, jotta aviokkikin saa maistaa.
Tiistaina aviokki saa kokkailla bolognese-kastikkeen, josta riittää myös keskiviikoksi.
Torstaina syödään savulohi-riisipaistosta.
Perjantaina pyttipannua (kotitekoista, kuinkas muuten?)

1 kommentti:

  1. Lohi on kyllä tosi hyvää, pitäis muistaa syödä enemmänkin kalaa. Haluaisin, että Jere oppis syömään kalaa paremmin kuin imää itse ja milkäs sen parempi kuin olla esimerkkinä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!