keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Jos sitä nyt oltais terveitä

Tyyppi sairastui lauantai-iltana rajuun oksennustautiin, peräti sellaiseen, että kiiruhdettiin tuolloin illalla käymään päivystyksessä. Onneksi kyse ei ollut mistään muusta, kuin ilmeisesti nyt kaikkialla riehuvasta noro-viruksesta. Eilisilta ja viime yö menivät oksennuksitta ja tänä aamuna Tyyppi vihdoin söi aamupuuron ja varsin reippahasti. Eilen Tyypin ruokavalio koostui peruna-porkkanasosekeitosta, Kidius-mansikkajogurteista ja laihasta mehusta, joten varmaan nälkä oli aikamoinen.

Tänään sitten aamulla vihdoinkin päästiin ulos!
Tehtiin reilun puolen tunnin mittainen vaunulenkki (3,43 km / 39 min 19 sek). Kaloreita kului 271 -) 55% rasvaa. Keskisyke oli 138 = 72% ja maks.167 = 87% Kädet sai hyvää treeniä, kun yhdistelmävaunuja työnsi tuolla hangen puoleella. Lenkin päätteeksi käytiin tuossa läheisessä leikkipuistossa vielä vähän kuluttamassa energiaa. :)

Huomenna aamulla mummu tulee mummuilemaan Tyypin kanssa ja pääsen tekemään tuttavuutta taas juoksumaton kanssa. :) Flunssa todella piti tiukasti otteessaan kolme viikkoa, toivottavasti huomenna kulkisi jo vähän paremmin. Ajattelin tsekkailla ensi viikolle taas ihan "ohjelman" mukaisen treenin, tämä viikko on niin hajanainen. Huomenna aion tehdä 45 min mattotreenin ja keskivartalotreenin siihen perään. :)

Ilmottauduttiin muuten aviokin kanssa joogan alkeiskurssille. Ihanaa, kun saadaan jotain yhteistä tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!