maanantai 25. helmikuuta 2013

Dg S92.5 Muun varpaan murtuma

Kävin aamuyöllä veskissä ja sänkyyn palatessa potkaisin oikean jalkani, tarkemmin oikean jalan pikkuvarpaan eteisessä oleviin yhdistelmävaunuihin. Sattui aivan s**tanasti, mutta kumma kyllä, en päästänyt ääntäkään. Pakitin veskiin varmana siitä, että pikkuvarpaasta on vähintään kynsi irti tai se on ällöttävästi sijoiltaan, mutta ei: ihan eheältä näytti.

Kipuilu helpotti ja nukahdin. Aamulla sitten sängystä noustessa tajusin, että jotain on pahasti vialla: varpaan reuna oli siniharmaa. Varasin kiiruusti ajan lääkärille ja mummu tuli hoitamaan Tyyppiä siksi aikaa, kun kävin Mehiläisessä. Lääkäri vilkaisi varvasta ja totesi samantien, että menepäs röntgeniin, niin katsotaan onkos siellä murtuma.

Ei ollut murtumaa, vaan varpaan kärki poikki. :( Hemmetin nasta juttu? Ei, vaan totaalisen perseestä. 2 viikon ajan tulehduskipulääkekuuri ja 4 viikkoa varpaan teippaus. Kävely, etenkin kenkä jalassa on ihan vihoviimeinen juttu, joten kaikki treenit, joissa pitää olla jaloillaan, ovat täysin tauolla mitä ilmeisimmin ainakin kaksi viikkoa.

8 kommenttia:

 1. Voi kurjuus sentäs! :( voin vaan kuvitella harmistuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketutus on ihan järkyttävä. MUTTA hyvä asia on se, että mun Adidaksen Supertähtitossut on kovapohjaiset :)

   Poista
 2. Voi hemmetti! Onneks menit lääkäriin, mää olisin varmaan vaan sinnitellyt kotona. Nyt sitä henkistä kanttia taas kysytään, voimia vaan! On kyllä harmillinen homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan varmasti jos olisin tuohon meidän paikalliseen arvauskeskukseen soittanut, niin sieltä olisi sanottu, että jos on murtunut, niin ei sille mitään voida tehdä eikä varmasti ainakaan lääkäriaikaa olisi annettu. Onneksi on vakuutus :)

   Poista
 3. Auts, pikaista paranemista varpaalle ja Pingulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Verona!
   Viikon lepo tuntuu tehneen oikein hyvää, ja toivon kovasti, että huomisaamun vaunulenkki menee suurin piirtein kivuttomasti.

   Poista
 4. Voi ei, just liikkuvan ihmisen pahimpia painajaisia tuollaiset.. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. :( Onneksi tuntuu siltä, että parempaan päin mennään.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!