torstai 10. tammikuuta 2013

Vaunulenkki

Se tunne, kun heräät keskellä yötä ja tajuat, että tässäkö nää unet TAAS oli?
Onneksi viime yönä uni palasi kehiin jo aiempia öitä paremmin. Aamulla Tyyppikin malttoi nukkua puoli kahdeksaan, joten sain univelkoja onneksi kuitattua.

Ja se toinen tunne, kun olet saanut itsellesi ulkovaatteet päälle ja alat pukea Tyypille haalareita ja tajuat, että Tyypille pitääkin vielä vaihtaa vaippa. Mur...

Sittenpäs kuitenkin päästiin ulos. :) Mukava pikkupakkanen ja raikas talvisää. 


Tyyppiä on nyt ykskaks alkanut kiinnostaa kaikenlaiset autot. Mitä isommat ja kovaäänisemmät, sen parempi. Reitin pituudeksi trackautui 3,86 km keskisykkeellä 129 = 67%. Max.syke kipusi lukemaan 170 = 89% itseasiassa viimeisessä ylämäessä. Kaloreita paloi tällä 40 minuutin matkalla 253 -) 50% rasvaa. Näin ollen laskeskelin, että eilen samaisella reitillä ja samaisella ajalla ilman vaunuja kaloreita paloi ~200. Luulen, että huomenna aamulla tehdään jälleen samantyyppinen vaunulenkki, mutta tällä kertaa vähän eri reittiä ja reitin päätteeksi taidetaan mennä keinumaan. :) Tulee hyvä treeniviikko! Sunnuntaina sitten käyn piipahtamassa salilla. 

Muuten alkuviikosta satuin näkemään televisiosta pätkän jotain laihdutusohjelmaa, jossa pt sanoi, että juoksumatolla matto tekee hommasta perusasetuksilla turhan helppoa ja matto tekee "kaiken työn". Hänen mukaansa matto pitäisi aina asettaa vähintään 0,5 kallistukselle, jotta vastus vastaisi ulkona juoksemista. Pistetäänpäs tämä korvan taakse ja katsotaan, miten tassuttelu matolla sujuu tällä asetuksella.

PlayTimen puolella kirjoittelinkin vähän stressailusta Tyypin ruokailujen suhteen, mutta yritän nyt vihdoin vähän chillata tämän asian suhteen. Tänään meillä syödään broilerpataa, josta nappaan Tyypin annoksen erilleen ennen soijakastikkeen lisäystä. En lisää tähän myöskään noita ananas-paloja, koska en tykkää käyttää säilyketölkkihedelmiä. Tuoretta ananasta jos olisi, niin sitä käyttäisin ehdottomasti.

3 kommenttia:

 1. No ne ananaksethan olikin ainoa terveellinen ainesosa tuossa reseptissä... Huoh...

  VastaaPoista
 2. Sun esimerkin innoittamana kävin tänään lenkillä, vaikka tiesin jo lähtiessä, että en ehdi juosta kuin 45 min :) Pääasia, että lähtee.

  Mää oon kanssa kuullut, että pitäs olla aste mäkeä aina juoksumatolla. No, tää on taas tätä tietoo, jonka oon ehkä joskus jostain lukenut..

  VastaaPoista
 3. Miks et anna Tyypille soijaa? Onko siihen joku syy, joka multa on jäänyt pimentoon? :D Siis kun meillä kyllä menee lapsille soija siinä ku meillekin. Mutta minä oonkin tämmönen huoleton äiti, en muista mitään ohjeita miten lapset pitäis kasvattaa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!