lauantai 5. tammikuuta 2013

Välikommentti! -EDiT!!

Unohdin eilisessä postauksessa mainita, että se Jalostajan Italian pata oli aivan kamalan makuista!! =/
Kuva lainattu täältä

Blå Band:in pata on oikeasti hyvää, tarpeeksi pastaa mukana. :)
Padan seuraksi leikkaan yleensä tuoretta kurkkua ja punaista paprikaa.

Tällä hetkellä ensimmäinen maalikerros on kuivumassa, kohta päästään maalaamaan toinen kerros.

Kun toinen kerros on maalattu ja jäljet siivottu, niin taidetaan palkita itsemme Mäckäri-aterioilla. :)


EDiT!!

Nyt on reippailtu koko päivä. :) Makuuhuoneen seinä maalattiin kahteen kertaan ja sitten suunnattiin nälkäisinä Mäckäriin syömään ennenkuin haettiin Tyyppi mummulasta. Oma tilaukseni oli kalahampurilainen ilman tartar-kastiketta lisäsalaatilla ja -tomaatilla. Laskeskelin Mäckärin omalla ravintoarvolaskurilla, että kaloreita tuossa annoksessa (isojen) ranskalaisten kera olisi ollut reilu 700. Kalorilaskurin mukaan majoneesipohjainen tartar-kastike sisältää 2 ruokalusikallisen annoksessa kaloreita 88-156. En syö ikinä majoneesipohjaisia kastikkeita, ne on mun mielestä vaan tosi ällöjä. =/ Onneksi nykyään monissa ravintoloissa voi pyytää hampurilaisiin majoneesipohjaisten tilalle salsaa tai bbq-kastikkeita. Vähemmän kaloreita ja paremman makuisia. Mitä te yleensä syötte mäckärissä?

Makkarista tuli muuten tämän näköinen: 

Iltapalaksi leivoin meille tuttuja Nallen leipäsiä ja niillä herkuteltiin samalla, kun katsottiin Putouksen avausjakso. Rasilan hahmo ei vakuuta tänäkään vuonna. =( On tainnut mies kuluttaa parhaat paukkunsa Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. No, katsotaan miten hahmot etenevät. :)

Tyypin kanssa on kokeilussa ensimmäinen tutiton yö. Nukkumaan jäbä meni ilman ongelmia (tosin 20 minuuttia aikaisemmin, kuin normaalisti), nukahti kahdessa minuutissa, yleensä nukahtamista edeltää pienen miehen 20-30 minuutin mittainen monologi. Aviokin kanssa pohdittiin, että Tyyppi varmaan oli tosi väsynyt, koska oli viettänyt mummun ja vaarin luona kuitenkin muutaman tunnin aikaa. Tuttu päiväkodin johtaja kertoi meille muutama päivä sitten, että lapsen psyyke alkaa käymään kovemmilla kierroksilla heti, kun ympäristössä on uusia ihmisiä, vaikkakin vain isovanhemmat, joten on hyvä kuulemma aina hoitopäivän päätteeksi rauhoittaa tilanne vanhempien kanssa.

Peukut pystyyn nyt ensi yötä varten!!

2 kommenttia:

  1. Mäkään en tykkää yhtään jalostajan italianpadasta :/

    VastaaPoista
  2. Peukut on pystyssä!

    Sairaan hienon värinen seinä, wau.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!