keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Huono aamupäivä -EDiT!!

Aamu ei alkanut lupaavasti.

Tyyppi on herännyt nyt muutaman aamun ihan yliaikaisin. Tai siis yliaikaisin tälle äidille, joka on itse nukkunut tosi huonosti. Nukkumatti hoi, tänne ja kunnon satsi unihiekkaa ensi yöksi, kiitos!

Tänä aamuna tosiaan klo 07 aikoihin Tyypin sängystä kuului sellainen älämölö, että eipä ollut muuta mahdollisuutta, kuin käydä nappaamassa muksu kainaloon höpöttelemään. Tuttivieroitus tosiaan on tuonut ilmeisesti mukanaan levottomuutta Tyypin yöuniin ja toivon todella, että tämä on väliaikaista. Aikani Tyypin juttuja kuunneltuani, noustiin ylös aamutoimiin ja puoli 09 odotin jo kovasti mummua mummuilemaan, jotta pääsisin itse nauttimaan vapaahetkestä salin juoksumatolle. Annu kirjoitti varsin osuvasti omassa blogissaan siitä, miten oma aika on välillä varsin tiukilla.

Mummu tuli hetilailla klo 09 jälkeen ja allekirjoittanut etsi hiki hatussa sykemittaria. Niin, aviokki kun tykkää antaa sen Tyypille katseltavaksi siksi aikaa, kun vaihtaa vaippaa, jotta Tyyppi malttaa pysyä paikoillaan. Eipä löytynyt mittaria. Niinpä allekirjoittanut läksi salille ilman sitä (sykevyö oli kyllä jo paikoillaan), vain kääntyäkseen alaovella takaisin, koska salikortti jäi toisen takin taskuun. Eipä ollut kortti takin taskussa. Eikä treenilaukussa. Ei lompakossa, eikä hoitolaukussa, EI JUMALISTE MISSÄÄN JÄRKEVÄSTI AJATELTAVISSA OLEVASSA PAIKASSA!! Syyttävä sormi alkoi melkoisen nopeasti osoittaa kohti tuota kohta tuota toisinaan äidin hermoille käyvää 13,5 kk:n ikäistä pikku-tihulaista, joka on saanut leikkiä äidin lompakolla ja purkanut treenilaukusta siellä olevat kengät, juomapullon ym. tavarat kerta toisensa jälkeen.

No, päällä oli valmiiksi toppavaatteet, joten lähdin sitten kävelylle. iPhone:sta Spotify täysille ja tassua toisen eteen. 200 metriä kotiovelta törmäsin meidän seinänaapuriin, joka ihanasti kommentoi, että näytän kuulemma yllättävän pirteältä ottaen huomioon, että kotona komentoa pitää tuo yli-aktiivinen taapero. Naapuri on itse eläkkeelle jäänyt lastentarhanopettaja, joten otin kommentin ehdottomasti kohteliaisuutena. :) Siitä sitten tsemppasin hyvän musiikin siivittämän menemään. Mainittakoon, että juuri auratut tiet ovat muuten tosi liukkaita. Yhteensä Sports Tracker trackas ~3,5 km (huomenna vielä tarkempi lukema, koska aamulla meinaan tehdä saman lenkin vaunulenkkinä) ja aikaa kului melko lailla 40 min. Huomenna saa sitten osviittaa myös noista kalorikulutuksista.

KOSKA kotiuduttuani ja mummun lähdettyä omille teilleen, löysin ensin sykemittarin (se oli tipahtanut sohvan reunan alle -) miten niin en tajunnut katsoa sieltä?) ja sitten salikortin (se puolestaan oli olohuoneen kirjakaapin kulmalla -) ei olisi voinut olla näkyvämmällä paikalla...). Mutta onni onnettomuudessa on se, että sain kuitenkin kasaan viikon ekat kilsat ja varmastikin hyvillä sykkeillä pk:ta ajatellen.

EDiT!!
Linkkivinkki syistä, miksi aamulenkille ei tämäkään tyttö (rouva) enää huomisesta alkaen lähde tyhjin vatsoin.

1 kommentti:

  1. Haha, mikä aamu :) Kuule niin moni olis jo jättäny kokonaan menemättä mihinkään! Hyvä sua! Oli mielenkiintoinen linkkivinkki, kiitos.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!