lauantai 8. joulukuuta 2012

Piparkakkutalo


Viime vuonna piparkakkutalo jäi tekemättä. Yllättäen koko viime joulu jäi oikeastaan tekemättä ja tänä vuonna sitten onkin otettu vahinkoa takaisin HUOLELLA!

Eilen kävin tekemässä tuntien ostosreissun Sellossa ihanan ystäväni kanssa ja mukaan lähti jouluisaa tunnelmaa tuomaan mm. Pentikin harmaat tonttuset, joista olen haaveillut siitä saakka, kun ne Sandyn blogissa aikaa sitten näin. :) Nyt niitä sitten löytyi myös tuosta meidän Pentik-liikkeestä (hinta 3,50 €/kpl!) ja meille muutti joulukuuseen niitä kaksin kappalein. Muutenkin tänä vuonna talouteemme on muuttanut useampi uusi tonttu.

No mutta, itse postausaiheeseen, eli piparkakkutaloon by pingu!

Annas valmispohja 2,89 € / Sokerikuorrute 1,75 € / Pastillit 1,05 €
Aatoksena oli toteuttaa katto tänä vuonna hempeän pinkeillä pastellisävyillä, mutta keittiön maustehyllystä löytyikin vielä vajaa purkillinen sinisiä ja valkoisia lumihiutaleita, jotka sittenkin päätin YKSITELLEN asetella katolle. Hieman siis sokerikuorrutetta kunkin hiutaleen taakse ja hiutaleet paikoilleen kattoon. 

Vähän meinasi kädet hiota näitä laittaessa.

Ennen toista kattopaneelia, aloitin toisen päädyn, johon pääsi mukaan itse Joulupukki lahjasäkkeineen. Pukki on käsintehty 3D-tarra Tiimarista, paketissa oli 2 kpl ja hinta 1,20 €. 

Tällainen kokonaisuus talosta tuli. Sisälle valoa tuovat Anttilasta ostetut paristolla toimivat led-valot.
Ja lopuksi vielä pari close up-kuvaa: 

Talon sivuseinä, joka on suosikkikohtani koko talosta. Pikkuinen ukkeli löytyi Punainen rusetti-liikkeestä 4,20 €
Talon takaseinä, jossa lumiukko koristeena. Lumiukko myös 3D-tarra Tiimarista, 1,20 € / 2 kpl
Joulupukki lahjasäkkinsä kanssa talon nurkalla.


7 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit!