torstai 27. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Olin ollut vissiin kuitenkin varsin kiltti kuluneena vuonna, koska Joulupukki toi tullessaan lahjan jos toisenkin. PlayTimeen kirjoittelinkin hobitin saamasta lahjasaaliista, määrä ylitti kyllä tämän äidin kaikki varovaisetkin toiveet.

Jouluaattoa vietettiin anoppilassa, minne suunnattiin hieman ennen puolta päivää syömään riisipuuroa ja katsomaan joulurauhan julistus. Aamupalaksi paistoin meille Nallen leipäsiä (erittäin helppo ja nopea resepti täältä, itse tosin käytän leivonnassa aina tuorehiivaa kuivahiivan sijaan), joita paistoin myös eilen aamulla. On se vaan ihanaa syödä aamupalaksi tuoretta leipää! Pientä hemmottelua.

Jouluruokien suhteen söin aika paljon kylmäsavulohta, rosollia, hieman porkkanalaatikkoa, kinkkua, muutaman perunan ja herneitä. Anoppilassa ollessa oma syöminen katkesi, kun ns. kylmien ruokien jälkeen lähdin ulos tarkoituksena saada hobitti nukahtamaan voimatorkuille. 20 minuutin edestakainen kävely lumituiskussa ei tuottanut toivottua lopputulosta, joten päädyimme takaisin ruokapöytään ja hobittikin sai sitten ensimmäisen annoksen jouluruokaa. :) Kinkku, peruna, 1,5 rkl porkkanalaatikkoa herneiden kera upposivat melkoisella tahdilla. Yllätyksekseni olen nyt huomannut, että hobitti on ilmeisesti oppinut pureskelemaan ruokansa ja kuivempikin ruoka uppoaa ilman ongelmia. Helpottaa taas askeleen verran siirtymistä samaan ruokailuun vanhempien kanssa.

Sitten lahjoihin. Sain aviokilta toivomani Nomination-rannekorun, jossa oli pullean kultaisen sydämen lisäksi aivan ihana kilpikonna-palanen, jonka kuulemma hobitti oli ehdottomasti halunnut äidille valita. <3 br="br">
Kirjaa suosittelen ehdottomasti, jos aihe yhtään kiinnostaa ja käsivarsikotelo tulee toivottavasti pian testikäyttöön yhdessä Spotifyn kanssa.
Ihana ja rakas ystäväni oli kuullut Pentik-poro toiveeni. :)
Anoppi muisti miniäänsä lahjakortilla kampaajalle.
Pikkuveljeni osti minulle mielenkiintoisen sisustusesineen. Tähän ei kuulemma liity sen suurempaa taustatarinaa, olipahan vain osunut silmään Tiger-liikkeessä.
Aivan ihana Guess-huivi! :) Ehdottomasti yksi suosikkilahjoistani.
Guess-avaimenperät.
Sain lahjaksi kaksin kappalein myös muka hauskoja-vitsikirjoja, joihin oli jätetty hintalaput paikoilleen. Hurjasti kehuja Suomalaisen kirjakaupan Sellon myymälän henkilökunnalle, joka ilman kuittia antoi vaihtaa kirjat mieluisampiin. Tilalle tuli Mauri Kunnaksen uutuus Aarresaari, joka tosin löysi paikkansa hobitin kirjahyllystä.


Lisäksi saimme leffalippuja, Baileys-likööriä, suklaata ja liput Bachin viulukonserttiin maaliskuussa aviokin kanssa. Todella mahtavia lahjoja.

Huomenna meille on tulossa vieraita iltapalalle. Ajattelin tehdä bruschettaa, vihreää salaattia sekä kreikkalaisia lihapullia. Miltä kuulostaa? Kahvin kanssa sitten korvapuusteja ja yksi tai useampi Annas-pipari.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!