lauantai 17. marraskuuta 2012

Valmistautumista kirppikselle...

Maanantaina alkaa parin viikon mittainen Naisten tavarataivas- teema lasten itsepalvelukirpputori Nellassa ja Nutussa, jolloin myyntipöydistä löytyy lasten vaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi varmastikin laidasta laitaan tavaraa. Allekirjoittanut varasi sieltä pöydän ajalla 19.-26.11.

Nyt muutaman päivän ajan olen hyödyntänyt Tyypin päiväunet ja yrittänyt ehtiä hinnoittelemaan myyntiin meneviä tuotteita.

...joten antakaas vinkkejä, mitä mieltä olette ajattelemastani hinnoittelusta ja myytävistä tuotteista:

Uudenveroisessa kunnossa oleva Fisher Price Precious Planet Newborn to Toddler Rocker-sitteri- ja keinutuoli. Useita eri asentovaihtoehtoja sekä värinätoiminto. Hinta 35 € (ovh. 94,90 €)

Erittäin siistikuntoinen Fisher Price 2 in 1 Turtle Gym-lelukaari, jonka kilpikonna soittaa eri melodioita, kun ankasta vetää. Hinta 10 €
Uudenveroinen Angry Birds-lautapeli 10 € ja uusi Angry Birds-korttipeli 5 €

HP Photosmart R818 Digikamera telakointialustalla ja kahdella akulla. Hinta 15 €

Duplo Primo-palikat 8 kpl / 2 €
Uudenveroinen iso pehmolelumehiläinen ~60 cm 5 €
Uudenveroinen velour-takki ~74 cm 2 €
Uudenveroinen LOGG- college-haalari 74 cm 4 €
Fisher Price -lelu, nappuloista soi yht. 6 erilaista ääntä. 3 €
62 cm erittäin siistikuntoiset pehmeät farkkuhaalarit, 3 €
62 cm uudenveroinen Ciraf-collegeasu, 3,50 €
Uudenveroinen Baby by Lindex-välikausitakki 74 cm, 5 €
Uusi Marimekon meikkipussi 1 €
Uudenveroinen Cluedo-lautapeli 7,50 € / Uusi Monopoly-korttipeli 4,50 €
Kuvattujen juttujen lisäksi myyntiin on menossa Iittalan iso kirkas Mariskooli (6 €), pienempi valkoinen savulasinen (4 €), Pentikin kannellinen makeiskulho (4,50 €), Iittalan harmaat kivituikut (4,50 €/kpl), Tupperwarea, dvd-leffoja, Tyypille pieneksi jääneitä vaatteita (valitsin myyntiin vain siisteimmät) ja Lassie 80 cm uudenveroinen toppahaalari (10 €) yhdessä uuden Muumi-aiheisen talvihatun (4 €) kanssa.

Mitä mieltä olette, tekisivätkö nämä kauppansa teille?

7 kommenttia:

 1. Kyllä ostaisin Iittalat ja pentikin heti, jos vain olis lähempänä. :)

  VastaaPoista
 2. Kauppansa tekis Iittalat heti. :) Muutenkin näyttäis hinnoittelu siltä, että voisin itse ostaakin. Ostan harvoin kirppikseltä mitään, kun ne on aina hinnoteltu niin yläkanttiin, ja kun en suostu käytetystä maksamaan ihan älyttömiä.

  VastaaPoista
 3. Samaa ajattelin, että Iittalat menee alihintaan, kärsii pyytää enemmänkin. :)

  VastaaPoista
 4. Harmi kun ei asuta siellä päin, luulen, että vois olla aika kivasti meidän pojalle vaatetta tarjolla! Ainakin noi muutamat, mistä oli kuvia, kolahti heti :) Huh, arvataanko sun saldoa? Mää veikkaan, että varmaan yli 300 € reilusti :) Se on oikeesti tosi hyvin tavarasta, jota itse ei tartte ja pahimmillaan on vaan nurkissa pyörimässä. Nyt kaduttaa, kun annoin muutossa kaikki mun turhat kamat meidän äitelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, tehdään niin, että jos eivät mene tuolla kaupaksi, niin laitan sulle sitten sähköpostia josko haluat teidän jantterille. :)

   Poista
  2. Ja tosiaan, laskeskelin, että jos kaikki menisi kaupaksi, niin saldon pitäisi olla yli 200 €. Jännittää ihan hirmusti mennä huomenna paikan päälle, kun vien myyntiin vielä nuo viimeiset jutut. Päivittelen teille sitten toki väliaikatiedot, kun niitä varmaan on pakko(kin) kysyä JA saatte nähdä mihin upposi mysteeriset 42 euroa... :D

   Poista
  3. Hei, kiva juttu, jään odottelemaan, että miten kävi :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!