tiistai 20. marraskuuta 2012

Uusia juttuja vaatekaappiin

Sain mukavan yllätyksen mieheltä, kun kuulin, että hän olikin päättänyt maksaa auton vuosihuollon kokonaan. :) Aika kiva juttu! Saan kuulemma käyttää tuohon huoltoon varatun summan 100-prosenttisesti itseeni JA näin aionkin tehdä. Ja uudistan vaatekaappia sopivilla käyttövaatteilla hoitovapaan ajalle (palaan töihin heinäkuussa 2013).

Enpäs tiedä kovinkaan varmaksi muista äideistä, mutta ainakin allekirjoittanut viettää kotona aikaansa verkkarihousuissa ja hieman vaihtelevissa yläosissa. Ulos lähtiessä sitä panostaa hieman enemmän, mutta valitettavasti silloinkin yleensä farkkuihin ja nyt olen jämähtänyt pariin (omasta mielestäni) fiksun näköiseen yläosaan.

Joten tilasin HM:ltä muutaman uuden yläosan:


Helppoja yläosia, joihin sopii alaosa kuin alaosa. :) Eli yleensä allekirjoittaneen tapauksessa farkut. Raidallista neulepaitaa lukuunottamatta tilasin paidat koossa M. Uudet farkut olisivat vielä hankintalistalla.
Uudet talvikengät (lämpimät ja vedenpitävät säällä kuin säällä) löytyivät Top-Sportista -40% hintaan. Oli aika jännä huomata, että talvikengät ovat alennuksessa nyt jo, vaikkei Espoossa ole ollut lunta vielä oikeastaan ollenkaan.

Saila W 69,90 € / Kuva lainattu täältä

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mainittakoon vielä, että raidallinen neule lähti tilaukseen koossa S... :) Lisäksi tilasin vaaleansinisen hupparin, samaten koossa S.

   Poista
 2. Mulla tietty on kotona aina parhaat päällä! ;) No ei todellakaan, mun kotivaatteet on niitä kulahtaneimpia vaatteita mitä maa päällään kantaa. Ei todellakaan käy kateeksi miestä, joka mua joutuu katteleen. Vaan tämmönen oon ollu alusta asti, että en oo kulahtanu lasten syntymien myötä vaan se on ollu sillä tiedossa aina. :D Mutta joo, uusia vaatteita tarvis. Ne parhaatkin vaatteet alkaa olla siinä kunnossa, ettei meinaa kehdata ulos lähteä. Kummasti vaan nuo rahat meinaa kadota jo ennenku ne ropsahtaa tilille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas kävi vähän niin, että talous tasapainottui, kun hoitorahakausi alkoi. Kummallista, ajattelin, että käy tasan varmasti juuri päinvastoin.

   Poista
 3. Mahtava yllis kyllä! Kengät tarttisin ittekkin..

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköiset kengät. Pitääpä käydä katsomassa olisiko meidänkin päässä sama tarjous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Top-Sportin nettisivuilla oli mainoksessa tarjoushinta 39,90 € joten luulisi sen kattavan kaikki liikkeet.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!