maanantai 19. marraskuuta 2012

Tavarataivas

Kuva lainattu täältä
Tänään sitten kävin viemässä autollisen tavaraa Nellaan ja nuttuun.  
Jos satutte liikkumaan Espoossa, erityisesti Matinkylän tai Olarin suunnalla, niin suosittelen ehdottomasti piipahtamaan paikan päällä (ja tietysti tutustumaan oman pöytäni nro. 9 tarjontaan) ja tekemään edullisia ja oivallisia löytöjä!! 

Kirppis on todella siisti ja järjestelmällinen, vaunujenkin kanssa mahtuu liikkumaan hyvin ja isommille muksuille löytyy kiva leikkinurkkaus ja tilaa löytyy myös rauhalliselle ruokailuhetkelle.

En ehtinyt edes purkaa Iittaloita ja Mariskooleja, kun ne jo menivät kaupaksi. Kannatti mainostaa fb:ssä ja laittaa hinta sopivaksi. :) Laskelmieni mukaan nettosin pöytävuokran (35 € / vko) takaisin ennenkuin kaikki tavarat oli purettu pöytään. Ihan kiva!

Ja sitten seuraa mutta:
onnistuin samaten jo tuhlaamaan 42 euroa. Näette keskiviikkona mihin. 

En tiedä pitäisikö tällaisella itsepalvelukirppiksellä käydä montakin kertaa "tarkistamassa" oman pöydän tilannetta ja kertynyttä saldoa? Nellassa ja nutussa viikkohintaan kuuluu pöydän järjestäminen kerran päivässä, joten ei tarvitse sen puolesta käydä paikan päällä. Kovasti kyllä kiinnostaa tietysti se, miten tavarat menevät kaupaksi ja paljonko nettovoitto on. :) Hirvittää oikeasti vähän! Tai aika paljonkin.

Monopoly Disney Edition
Keskiviikkona menen käymään toisen kerran paikalla Tyypin ja anopin kanssa. Vien silloin myyntiin uudenveroiset trenssit: valkoisen  koko 38 vyöllä / 4 € (Aleksi 13 / vuoden vanha), beigen koko 36 / 3,50 €, Tupperwaren mittasarjan 2,50 € sekä uudenveroisen, jokaisen Disney-fanin Must Have:n eli  Monopoly Disney-version 10 € ja ehkä vielä jotain muuta pientä ja tarpeellista jollekulle muulle.

1 kommentti:

  1. On muuten ihana kirppis, mekin ollaan käyty siellä usein. Toinen suosikki on Akseli mankkaalla, sieltä ei ikinä lähdetä tyhjin käsin pois :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!