tiistai 27. marraskuuta 2012

Se olis sitten antibioottikuurin paikka

Lääkärissä käyty ja diagnoosiksi saatu nenän sivuontelon tulehdus. Olo oli aika tosi kurja viime yönä, joten sen verran aamulla Coldrexin avulla tsemppasin, että selvisin mukaan Tyypin 1-vuotisneuvolaan ja soitin sitten terveysasemalta itselleni ajan.

Sain kehuja hyvästä vastustuskyvystä, sillä tautihan tosiaan helpotti sunnuntaina ja alkoi uudestaan eilen illalla. Resepti 3-päiväiselle antibiootille kirjoitettiin ja riippuen huomisesta olotilasta, kuuri joko syödään tai jätetään syömättä. Tämänhetkisen olotilan mukaan syödään, koska viikonloppu on täynnä suunnitelmia, enkä aio antaa tämän taudin jatkumiselle pienintäkään mahdollisuutta.

Tiesittekö muuten, että sairastaminen tuollaisen 1-vuotiaan äitinä on oikeasti ihan p-e-r-s-e-e-s-t-ä?!!!
Ei mitään saumaa levolle, nukkumiselle tai chillisti ottamiselle. Onneksi meillä on apujoukkoja tässä lähellä, joten pääsin lääkäristä tultuani nukkumaan melkein 3 tunnin päiväunet, joiden jälkeen oli taas sellainen olo, että taitaa elämä sittenkin voittaa. Nyt Tyyppi onkin jo yöunilla ja aion itsekin mennä tänään ajoissa nukkumaan.

Ja hei, tasan vuosi sitten oli viimeksi tällainen ihan oikea flunssa ja silloin jänniteltiin, että tuleeko lähtö synnyttämään kesken flunssan... Tällä kertaa ei onneksi ole sellaista stressin aihetta. :)

5 kommenttia:

 1. No voi hitto, mutta olipa hyvä, että kävit lääkärissä!

  Uuh, ei oo kyllä varmaan kivaa olla kipeä äiti melkein minkään ikäiselle pikkuselle, joka vaatii jatkuvasti jotain.

  Toivotaan, että pian helpottaa ja tosiaan, onneks tällä kertaa ei ihan noin isoa stressin aihetta ole :D
  Miten se muuten sitten meni, en sattuimoisin satu muistamaan? :D

  VastaaPoista
 2. heh, repesin. Ihana kun joku sanoo asiat niinkuin ne on. Itsekin syksymmällä sairastaessa päätin, että on ihan sama mennä flunssassa töihin, kun kotona ei saa kuitenkaan sairastaa rauhassa. :)

  VastaaPoista
 3. Laura: loppuviimeks meni niin, että tiistai-aamuna olo oli tosi kamala, söin aamupalaa ja päätin mennä aamupäiväpäikkiksille ja nukuin vielä avoimin puolella sänkyä, koska aviokilla on kovempi patja. Nukuin pari tuntia ja heräsin terveenä. Se oli todellinen ihmeparannus ja jälkikäteen ajateltuna varmasti ennakoikin synnytystä. :)

  Sandy: no älä!! Tänään just mietin lääkäriin mennessä, että ei tarvitse tohtorin kirjoittaa sairaslomalappua. :) Mitäköhän olis aviokki ja Tyyppi todenneet, kun olisin tuonut mukanani 3 päivän sairaslomalapun...? :)

  VastaaPoista
 4. Sanos muuta,kaksi viikkoa tätä flunssaa sairastanut ja tuon 1v:n kanssa ei kyllä paljon lepäillä :/

  VastaaPoista
 5. Paranemisia!

  Musta on muuten ihan idioottimaista, että oli lapsen äitillä minkälainen sairaus tahansa, niin harvassa paikassa mies voi jäädä kotiin hoitamaan lasta siksi aikaa, että äiti paranee. Tää on omalta kohdalta huomattu Sampon vauva-aikana, kun mun selkä hajos ja jouduttiin leikkaamaan. Mulle kyllä kirjotettiin kahden kk sairausloma ja kolmen viikon täysnostokielto, istuakaan ei saanut kuin syömisen ajan. Mitenpä hoitaa 7-kuista, kysyn vaan? Onneks, onneks miehellä oli vielä kesäloma, kun se selkä hajos, ja se oli kotona vielä kaks viikkoo leikkauksen jälkeen. Ja onneks meilläkin on noita apuvoimia lähellä. Kun loma loppui, niin meidän äitihän se ajeli meille aamulla puoli kahdeksan aikaan ja lähti kun mies tuli kotiin. Mutta siis tuossa ois korjaamisen paikka, että töissä oleva sais olla kotona silloin kun lasta/lapsia kotona hoitava ei siihen hoitamiseen kykene. Ehkä nyt ei ihan pienimmästä flunssasta, mutta sitten kun on kunnolla kykenemätön hoitamiseen. Ja joo, kyllä se flunssakin kans hoitaminen on tosi ärsyttävää, ku ite haluais vaan nukkua ja toiset vaatiivaatiivaatiivaatii...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!