perjantai 23. marraskuuta 2012

Pikkujoulupäivä

Se on taas perjantai.

Aviokki on kuskattu työpaikan pikkujouluihin ja Tyyppi unten mailla, joten allekirjoittanut tekaisi itselleen iltapalaa (karjalanpiirakoita ja Geisha-suklaata) ja kupillisen mustaherukka-Finrexiniä. On nimittäin kurkku todella kipeä. Ja samalla mietyttää, että koskakohan sitä pääsisi itse tuulettumaan ulos kavereiden kanssa, tai ehkä jopa pikkujouluihin? 


Eilen piipahdin salilla tekemässä aerobisen boostaus-treenin. Tyyppi-ressu on kehittänyt eroahdistuksen, mikä käytännössä tarkoitti aika rankkaa alkuviikkoa, kun en vielä tajunnus mistä on kysymys. Käytännössä siis pahinta mitä saatoin Tyypin mielestä tehdä, oli seisomaan nouseminen tai sohvalle istuminen. Eilen oli jo helpompi päivä (erityisesti kun sain tarvitsemani hengähdystauon salilla) ja tänään suorastaan leppoisaa.

Aerobinen treeni oli siis crossailua ja soutua (2 km) sekä venyttelyä jaloille. Kaloreita paloi 233, oli aika lyhyt treeni, mutta riittävä tuomaan tauon ja reippaan mielen. Jos kurkkukipu ei tästä pahene, niin sunnuntaina aamusta menen tekemään viikon lihaskunto-osuuden. :) Tänä aamuna astuin pitkästä aikaa vaa´alle ja lukema oli kiva 59,1 kg!!

Meidän (=minun) pitäisi skarpata taas ruokailujen suhteen. On ollut varsin haastavaa nyt kokkailla, kun Tyyppi on tosiaan kirjaimellisesti roikkunut lahkeessa kiinni. Yleisesti ottaen ruoanlaitosta on muodostunut itselle varsin miellyttävä rentoutumiskeino, mutta nyt tällä viikolla ei ole kokkailu paljon kiinnostanut.

Tällä viikolla maanantaina tehtiin Italian pataa (valmisruoka, I know, mutta oikeasti tosi hyvä, edullinen ja maukas sellainen!) tiistaina tein kanasalaattia, keskiviikkona uunilohta ja perunaa (kalaa pitäisi syödä kahdesti viikossa, mutta edes kerta on parempi, kuin ei ollenkaan, eikö?), eilen syötiin spagettia ja jauhelihakastiketta (by aviokki) ja tänään aviokki syö pikkujoulu-buffetissa ja minä syön suklaata. :)

Huomenna aviokilla saattaa olla melko heikko happi, joten aamusta käydään Tyypin kanssa viemässä vielä viimeiset myyntiartikkelit Nellaan ja nuttuun (mm. Nalle Puh-aiheinen pinnasuojus 8,50 € / sopii 120x60 cm pinnasänkyyn sekä Marimekon sininen unikko-aiheiset tabletit 4 kpl / 1 € kpl) ja toivon tietysti, että pöytä olisi siellä varsin tyhjän oloisena, kotimatkalla haetaan lounaseväkset sitten Mäckäristä.

Laittelen huomenna teille joka tapauksessa jälleen väliaikatietoja. Myyntipäiviä jäljellä 2. :) Peukut pystyyn, että myynti olisi käynyt mallikkaasti!

Lopuksi vielä, Ms. KT kyseli blogissaan, että onko tonttuja näkynyt. 
Kuva puhukoon puolestaan. 

Hyvät yöt ja viikonloput!

1 kommentti:

  1. Oi, siellähän se kurkistaa... :) mulla alkaa pukin lista olla valmiina ja se on kohta pidempi kun Jayn. Hehee! Mä vietin eilen ekaa vapaailtaa ja se päättyi puheluun herra Kiljuselta. :)) olin siihen kyllä vähän varautunutkin, joten olin autolla liikenteessä :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!