maanantai 26. marraskuuta 2012

Myynti-ilmoitus ja kirppiksen myyntisaldo

Kirppisviikko on paketissa!

Lopulliseksi myyntisaldoksi tuli huima 265 €! :) Ylitti kaikki odotukset. Tuosta summasta kun vähentää pöytävuokran ja uuden laukun, niin voiton osuudeksi jää edelleen 188 € Kivasti jouluksi rahaa! Shoppailu- ja "vapaapäivä" on sovittu 7.12. joten tämä rouva laittaa silloin kauppakeskuksessa huristaen ystävättärensä kanssa. Mainostelenpa tässä nyt vielä, että Nellassa ja nutussa Tavarataivas-teema jatkuu vielä tämän viikon, joten suunnatkaapas kaikki tällä viikolla ostoksille!

Jokaisen Disney-fanin MUST HAVE
Myymättä jäi jonkin verran Tyypin vaatteita ja myös Monopoly Disney Edition. Jos joku täällä on tuosta pelistä kiinnostunut, niin voi laittaa sähköpostia pinkinpingunblogi@hotmail.com. Peli on nimittäin edelleen kaupan, hintaan 17,90 € (ovh. 48 €) sisältäen postikulut SmartPOST-pakettina. Peli on todella uudenveroisessa kunnossa, joten tämän voi ongelmitta kääriä vaikka lahjapakettiin ja asetella kuusen alle.


Samaten myynnissä on uudenveroinen Isäntä vs. Emäntä-peli (K18). Hinta postikuluineen 13,90 € (ovh. 27,90 €) postitus SmartPOST-pakettina. Laitelkaahan sähköpostia, jos jompikumpi peleistä kiinnostaa!

Joku on käynyt istuttamassa kaktuksen kurkkuuni viime perjantaina. Taistelen todella tätä pöpöä vastaan, koska viikonloppuna on tarkoitus juhlia Tyypin 1-vuotissynttäreitä. Perjantaina (virallinen juhlapäivä) meille tulee vieraita, lauantaina olisi 1-vuotisvalokuvaus ja sunnuntaina sitten oikea juhlapäivä. Lueskelin, että flunssan kesto on keskimäärin 10 päivää, joten voiton puolella oltaisiin torstaina.
Aikuisten makuinen seurapeli, K18

Pahimmassa mahdollisessa tilanteessakin, oireiden pitäisi olla helpottaneet perjantaihin mennessä. Pitäkäähän peukkuja ruudun silläkin puolella, jooko?

1 kommentti:

  1. Aikas hyvä saldo oli kyllä! Onpa upee toi monopoli muuten, en oo ennen nähnytkään.

    Höh, ihme flunssakausi on nyt taas päällä, toivon sinne pikaista paranemista ja pidän peukkuja pystyssä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!