torstai 15. marraskuuta 2012

Lyhyestä virsi kaunis

Eilen kävin ahkeroimassa salilla, kun mummu oli mummuilemassa Tyypin kanssa aamulla. On tosi kiva, kun aamulla ei ole salilla paljonkaan porukkaa, joten sarjoja pääsee suuremmin jonottamatta tekemään. Eilen uskalsin jo vähän kokeilla, joten treenistä tuli tällainen:

- lämmittely crossarilla 10 min
- jalkaprässi 40 kg 3 x 15 tst (+10 kg)
- jalanojennus 15 kg 3 x 15 tst
- alatalja 20 kg 3 x 15 tst
- selänojennus + sivutaivutukset 5 kg 3 x 15 tst + 2 x 15 tst
- vipunostot käsipainoilla 2 kg 3 x 15 tst
- rintaprässi 15 kg 3 x 15 tst
Loppuverryttely juoksumatolla

Aikaa meni vajaa 53 min ja kaloreita paloi 317. Olen tosi tyytyväinen, koko kroppa sai harjoitusta ja ensi viikolla tähän treeniin tulee mukaan vielä vatsat. :) Toivottavasti aviokki on sunnuntaina elossa sen verran, että pääsen tekemään viikon toisen salitreenin.

Kuva lainattu täältä
Tänään aamusella kävin mamikahvittelemassa Sanomatalossa. Tyyppi sai etukäteen 1-vee synttärilahjaksi (thanks auntie KT!!) uuden kirjan. Luulen, että Tyypistä tulee isona kirjastonhoitaja, sillä kirjat pientä miestä niin kovasti kiinnostavat. :) Huomiselle onkin sovittu leikkitreffit Sellon kirjaston lastenosastolle, joten täytynee ladata iPhone täyteen, jotta kamera pääsee kunnon testiin.

Tänään muuten syötiin todella herkullista maalaissalaattia. Iloksenne tässä resepti:

- jääsalaattia
- kirsikkatomaatteja
- punaista paprikaa
- punasipulia
- tuoretta kurkkua
- pekonia
- kananmunaa

Pienennä salaatti, tomaatit, paprika, kurkku, silppua sipuli ja sekoita salaattiainekset keskenään. Paista pekoni kypsäksi, mielestäni tätä salaattia varten ei pekonin tarvitse olla ihan överirapeaksi paistettua. Sekoita pekoni salaatin joukkoon. Keitä kananmunat kypsäksi ja leikkaa lohkoiksi ja asettele nätisti salaatin päälle. Tarjoile. :)


Oi nam.... Lisukkeena meillä oli valkosipulivoipatonkia, mitä muuten Tyyppikin sai maistaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!