keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Vaunulenkki hellesäällä

Ajattelin, että olisin lähtenyt hakemaan vaunulenkkeillen Tyypin passia tänään, mutta aamun pilvinen sää onnistui johtamaan harhaan ja ajattelin, että ulkosalla alkaapi peräti sataa. Väärässä olin! No, ei alkanut ja ihan oikea lämpöinen, aurinkoinen kesäpäivä tuolla on pitkästä aikaa.

10 min 20 sek keskinopeus / km, kilsoja tosin vain 3,88. Pitäisi kyllä tehdä paljon pitempiä lenkkejä etenkin silloin, kun tuolla ulkona sää noin suosii. Nyt oli ihan reipas vauhti kuitenkin ja kaloreita paloi kivasti 275 ja keskisykekin oli oikein mukavasti 132 eli joko 68% tai sit 73%, riippuen taas siitä maksimisykkeen laskentakaavasta. Ihanaa päästä taas liikkeelle!

Silmäklinikalle tuli myös kutsu, sinne mennään nyt ensi viikon tiistaina. Silmä ei ole nyt muutamaan päivään oireillut oikeastaan ollenkaan, joten ehkäpä siinä sitten oli vain jokin roska, joka läksi pois. :)

Miisku: kiitos piristävästä kommentista!! :) Yleensä tosiaan katson aamuisin nuo uusinnat, koska Tyyppi nukkuu silloin päikkiksiä, joten sen vuoksi jännittelen/päivittelen yleensä vuorokauden myöhässä.

3 kommenttia:

 1. Tuleeko teillä muksulle kuuma vaunuissa helteellä? Meillä on mustat rattaat ja auringon vuoksi pitää kuomu olla ylhäällä ja jos likka nukahtaa ja vaunut rattaat laittaa vaakatasoon, on siellä heti aivan tuhottoman kuuma. Meillä ei hellekeleillä lenkkeillä yhdessä tän takia.. Tuo pimpula on muutenkin sellanen hikipirkko, että yhtään kuumemmalla kelillä on pää märkänä koko ajan :)

  Niin ja pakko lisätä Pudottajaan, miun ehdottomia suosikkeja on harmaat pojat ja se ihana käkkärätukkainen oranssien poika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips mami!
   Meillä saa vaunuissa otettua kuomusuojan alaosan kokonaan pois, se on siis vetoketjulla kiinni, välissä on sitten hyönteissuoja ja siten saa oivan 'läpivedon' vaunuihin. Tyyppi oli tänään sellaisessa semi-makaavassa asennossa hellehattu päässä, niin ei haitannut vaikka aurinko paistoi pää-päästä, kun oli hattu suojaamassa.

   Poista
  2. Meillä saa kanssa ton ns. läpivedon, mutta stressi-Erkkinä olen miettinyt, että onko se sitten ihan pikkuiselle haitaksi? Kamala hikipää on meidän miäs ja hattua ei voi kyllä ajatellakkaan.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!