maanantai 16. heinäkuuta 2012

5iitonen ja Expedit

VIHDOINKIN!!!

Lukema vaa´assa lauantaiaamuna alkoi vihdoinkin 5iitosella. Pudotus% "huima" 0,16 :) Lukema siis 59,9 kg.
So happy! Once you go, well... Ei se rimmaakaan. :) En aio palata piiiiitkään aikaan kuutosella alkavaan lukemaan, kun nyt kerran olen päässyt siitä eroon.

Viikonloppuna panostettiin kotihommiin ja eilen aamutreeniin, kun säät olivat niin epäkesäiset. Tai no, kai ne ovat Suomen kesällekin poikkeuksellisen epäkesäiset, kun vettä vihmoo taivaan täydeltä.

Lauantaina käytiin ensin Vantaan IKEAssa ja sitten vielä eilen iltapäivällä piipahdettiin Espoon vastaavassa. Kotiin löytyi muutamia tarpeellisia juttuja, isoin juttu oli eteisen Expedit-lipastoihin (jotka meillä siis toimittavat senkin virkaa) ostetut kaapit ja laatikostot. Tyyppi alkaa nimittäin olla sen verran aktiivinen liikkuja, että kaikki vedettävän tasolla oleva vedetään alas.

Pakko muuten mainita, että hinnat kaapin ja laatikkojen osalta ovat edullisemmat ainakin Vantaalla, kuin Ikean nettisivuilla. Laatikoston kpl-hinta oli 15 € (netissä 25 €) ja kaapin 10 € (netissä 15 €). Lisäksi sellainen juttu, että jos olette tehneet samoin kuin me ja asentaneet Capita-jalat 8-lokerikkoisen Expedit-hyllyn alle, niin noiden reunimmaisten laatikostojen paikalleen laittaminen vaatii hieman lihasvoimaa, koska paine on vääntänyt hieman vinoon tuon hyllyn alareunan.

Eilen aamulla tosiaan käytiin jälleen mondolla aviokin kanssa vähän juoksentelemassa. Aviokki tosin meni musta 3 kertaa ohitse, mutta olen itse tosi tyytyväinen, kun maltoin mennä omaan rauhalliseen tahtiini. Keskinopeus ei päätä todellakaan huimannut, mutta toisaaltahan lääkäri kehotti ottamaan rauhassa liikunnan suhteen.

Viikon kokonaisliikuntamäärä jäi kyllä tosi pieneksi (harmittaa huolella), mutta tällä viikolla voinee jo petrata ainakin vaunulenkkien suhteen. Siis jos tuo sää nyt sen verran paranisi, että ulos voisi lähteä ilman sukelluspukua. Keskiviikkona aamulla onkin vuorossa seuraava hieronta ja sitten torstaista maanantaihin vietetään aikaa Tyypin kanssa keskenämme, kun aviokki reissaa Saksan maalle poikien reissulle. Eiköhän tästäkin sukeudu jos jonkinlainen viikko!ps. muistakaahan väijyä Suurimman pudottajan "uusin" jakso illalla! Se valkoisen tiimin Mike on tosi suloinen, mutta jotenkin a real mamma´s boy. Ja sen äidistä taas en tykkää yhtään. Miksi ei voi olla yksilökilpailu...? Mur...

2 kommenttia:

  1. Hihihi! Hauskaa, että on muitakin Suurimpaan pudottajaan hurahtaneita. Ei oikein tässä vaiheessa vielä tiedä, kenestä kilpailijasta tykkää, mutta Mike on kyllä symppis! "Joko vatsalihakset näkyvät?" Repesin ihan täysin. :)

    VastaaPoista
  2. Oltiinkohan lauantaina samaan aikaan Vantaan Ikeassa...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!