sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Uusi leluKävimme otattamassa Tyypin puolivuotiskuvia Keilaniemessä viikko sitten ja juttelimme samalla kuvaajan kanssa digijärkkärin hankinnasta. Ja tänään sitten kuvaajan suositusten mukainen kamera löytyi.

Olimme katselleet kameraa Verkkokaupasta, missä taitaa tällä hetkellä hinta olla noin 440 euroa. Sattumalta käydessämme tänään Prismassa, löytyi samainen kamera, eli Nikon D3100 Kit jollain tietyllä objektiivilla (joku 18-55mm VR -objektiivi?) varustettuna hintaan 439 € ja sieltähän se lähti matkaan. Ja se on kyllä niin hieno!! Ekat kuvatkin tuli sillä jo tänään napattua, kun käytiin katsomassa Tyypin uutta pikkuista serkkua.

 Tänään oli tosiaan lepopäivä ja huomenna aamulla mennään pelaamaan sulkapalloa. Täytyy pitää peukkuja, että löytyy vapaa kenttä.

Kiitoksia hei ihanat kommenteista tuohon mun laskukaavaan. Siis oikeasti, ihan uskomatonta ettei mulla vaan sytyttänyt eilen illalla, ettei 60,3 kg ole grammoina 6030... Vitsi jos ei osaisi nauraa itselleen, niin elämä olisi kyllä kurjaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!