torstai 21. kesäkuuta 2012

Jessica Simpson - Baby weight

Jessica Simpson, Hollywoodin ja jenkkilän viihdetaivaan tähtönen, joka on puolustanut pyöreämpiä linjoja, taistelee nyt vauvakilojensa kanssa. Simpson on Painonvartijoiden uusi keulakuva ja hän on tehnyt 4 miljoonan dollarin sopimuksen siitä, että pudottaa 22 kiloa 5 kuukaudessa. Tavoitepaino on 59 kiloa. Iltalehden kirjoituksen mukaan Simpsonin paino synnytyksen jälkeen oli 95 kiloa.

Vain viikko aikaisemmin, tarkemmin sanottuna 14.6.12 Iltalehti uutisoi, että Jessica laihduttaa taviksillekin sopivalla tavalla eli liikunnalla ja Painonvartijoilla. Samaisesta linkistä pääsee kurkkaamaan miltä Jessica tänäpäivänä (tai no, viikko sitten otetuissa kuvissa näyttää). Jessica siis synnytti tyttärensä 1.5.12 sektiolla. On ehkä ihan turha odottaa vielä tässä vaiheessa, 1,5 kuukautta synnytyksestä, että Jessica olisi pudottanut painoaan mitenkään merkittävästi. Onhan kuitenkin sektiossa aina olemassa useamman viikon mittainen nostelu-, kiertoliike- ja liikuntakielto.

Harmittaa aina tosi paljon näiden julkkisten puolesta, kun mediaa kiinnosta vain ja ainoastaan se, kuinka nopeasti synnytyksen jälkeen nainen on palautunut size zeroon, tai siis nykyään termi on kai Double 00. Onneksi ja toivottavasti Jessica myös jatkossa pitää kiinni aiemmin tutusta kurvikkaasta linjastaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!