torstai 10. toukokuuta 2012

vali vali vali

No, täähän vaan paranee koko ajan...
"Tulossa pahin siitepölykevät 20 vuoteen!"

Voi, kun tää nyt jo loppuisi!
En edes muista koska, olenko koskaan kärsinyt näin pahoista allergiaoireista. Miten muilla nuhanenillä sujuu?

Ei puhettakaan, että pistäisin nenääni ulos ikkunasta tai ovesta. Jos Tyyppi nukkuu parvekkeella päikkiksiä (niinQ joka ikinen päivä, TOIVOTTAVASTI ei ole perinyt multa siitepölyallergiaa!), niin itkuhälytin on todella tarpeellinen, sillä ovi on pakko pitää kiinni tai oireet pahenevat alta aikayksikön.

Avamys yhdistettynä Cetirizin Ratopharmiin auttaa juurikin tasan niin kauan, kun siitepöly ei pääse tunkeutumaan asuntoon sisälle, joten ei todellakaan mitään toivoa päästä ulos.

Ja koska olo on tosi kurja, niin sitähän on pakko helpottaa leipomalla korvapuusteja. Ja kun aviokki on työmatkalla, niin arvatkaa kuka on täällä syönyt lähestulkoon kaksin käsin uunituoretta pullaa?

eli arvatkaa, ketä kiukuttaa nyt ja H-U-O-L-E-L-L-A?!!!

3 kommenttia:

  1. Koivuallergiaa täällä myös. Tosin vielä ei ole oireet ihan päällä, mutta olenkin täällä pohjoisempana enkä paljon ole liikkunut ulkosalla viime päivinä. Mitenkähän käy kun yritän edelleen imettää, pitää kysyä apteekista voiko allergialääkkeitä silloin edes ottaa...

    VastaaPoista
  2. Ai niin, Kverilla-nimistä luontaistuotetta kehuivat asiakkaat kovasti allergiaoireiden hoitoon, itse en ole kokeillut mut moni oli siihen tyytyväinen.

    VastaaPoista
  3. Siitepölyallergikkona on aivan järkyttävää yrittää lenkkeillä näihin aikoihin. Yritän sijoittaa lenkkini iltaan, jotta siitepölyä olisi vähemmän, mutta esim. eilisiltana hölkätessä keuhkot eivät vetäneetkään ilmaa sisään samalla tavalla kuin ennen ja hengitys alkoi vinkua. Olen omalla kohdallani miettinyt siedätyshoitoa tulevana syksynä/talvena - ärsyttää niin kovin tämä elämä, kun kaikki työt, lenkit, urheilut tulee tehtyä ns. puoliteholla. Ja ikinä ei voi lähteä minnekään ilman pakettia nenäliinoja (entäs ne aivastuskohtaukset? puoli tuntia saattaa mennä aivastellessa puolen minuutin välein):D Rankkaa, tsemppii sulle!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!