tiistai 8. toukokuuta 2012

Olisi se voinut mennä huonomminkin

Siis apua.
Niinku oikeasti. Ajattelin, että selviän helpolla ja kyseessä on vaan siitepölyily, kun koivu täällä niin kovasti kukkuilee nyt, mutta eipä eipä. Flunssa, tai NUHA isolla äNNäLLä.

Sain viime viikolle kasaan 3 x 60 minuuttista. Näistä kaksi meni hölkkäillessä keveästi (jeps, ei siis kävellessä!) ja yksi (sunnuntain) sitten vaunulenkkeillessä rauhalliseen tahtiin aviokin kanssa. Käveltiin melko yli 1,5 tunnin lenkki (pysähdyttiin Vermon kirppikselläkin) ja kasaan saatiin yli 9 km:ä, joten onneksi ei ihan hukkaan mennyt ekan neljänneksen viimeinen ja raskain treeniviikko.

Nyt on sitten aika uudelle neljännekselle, joka näyttää tältä:


Tää nuhistelu hieman laittaa aikatauluja uuteen uskoon, mikä ärsyttää, koska en vielä huomenna välttis pääse lenkille ja aviokki on torstain ja perjantain työreissulla, joten silloin on aika turha kuvitellakaan pääsevänsä mihinkään juoksentelemaan ilman pikkumiestä. No, sitten vaunulenkkeillään. Mondo on kuitenkin huoltotoimien alla 11.5. saakka, joten en usko, että on maailmanloppu josko 1 x 30 min jäisikin vaikka ensi maanantaille.

4 kommenttia:

  1. Sinä se olet reipas! Minä toivon että saisin tämän järkyttävän nuhan ja yskän karistettua, jotta pääsisin itsekin taas urheilemaan ja karistamaan nämä järkyttävät ylimääräiset kilot jotka ovat näköjään asettuneet kroppaani oikein pysyvästi. Samoin lenkkikengät olis ihana vetää pitkästä aikaa jalkaan :)

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sulle tunnustus, käypä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä ihan todella syvältä tää olotila. :( Toivottavasti ensi viikkoa kohti paranee. Fiilistä ei helpota se, että Etelä-Suomeen on povattu pahinta koivun siitepölykesää 20 vuoteen. How wonderful....

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!