torstai 17. toukokuuta 2012

Nyt ahdistaa

Mä olen kyllä ihan sekopää, kun kuvittelen olevani lokakuun puolivälissä sellaisessa kunnossa, että saisin kasaan hilattua 42 000 metriä ja rapiat päälle. =/ Nyt on ollut jo reilu 1,5 viikkoa taukoa lähes kokonaan lenkkeilystä, kun olo on niin hirveä. Sen vuoksi luulenkin, että muutan suunnitelmaa siten, että käynkin juoksemassa vain sen puolikkaan. Tosi paljon ahdistaa tällainen tehdyn päätöksen pyörtäminen, mutta enemmän ärsyttää, kun oma fiilis laskee jokaisen taukopäivän myötä.

En nyt vielä ihan lopullisesti tätä ajatusta kokomaratonista vielä hautaa, kesäkuun loppuun saakka on aikaa miettiä, puolikas vai kokonainen. Ja luulen, että treenauskin on miellyttävämpää, kun tietää, että on realistinen maaliviiva tähtäimessä.

Allergiaoireet ovat kyllä ihan hirvittävät. Olo on nuutunut, väsynyt, päätä särkee, nenää ja silmiä kutittaa, joten kovastikaan ei tuo ulkoilma houkuta. Käytössä nyt Loratadin Ratiopharm ja Avamys. Kovasti kiitos rohkaisevista kommenteista kanssa-allergikoille! Eiköhän tästäkin keväästä selvitä.


ps. arvatkaa KUKA toi vaimolleen Brysselin tuliaisina valikoiman suklaakonvehteja... Niitä on tänään uponnut 7 kpl:tta. :) Taitaa tulla kiva Day 03-tunnustus illalla. 


1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa täällä kommentoimassa! Mulla on myös ihan hirveitä allergiaoireita niin kuin tuonne oman blogini puolelle jo kirjoittelinkin. En ole voinut käydä juoksemassa moneen päivään kun nenä vuotaa ja henkeä ahdistaa. Toivottavasti tämä loppuu pian! Kuulin, että pahin piikki voisi olla ohitse jo ihan muutamassa viikossa, eli toivotaan parasta.

    Mitä tuohon maratoniin tulee niin on varmasti järkevää kuunnella omaa kehoa ja tuntemuksia. Toi treenaus on varmasti hedelmällisempää kun tiedät tavoitteesi! Toisaalta onhan tässä vielä aikaa mietiskellä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!