sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Keväinen kävely, vesi liplattaa

Tänään aamusella oli tarkoitus lähteä tekemään tuo maraton läpi-ohjelman testilenkki, eli se 10 km kirimään kasaan ja ajatuksenahan oli, että lenkkeilen sen reippaasti vaunujen kera, mutta sitten aviokki keksikin lähteä matkaan mukaan ja päätin, että koska aviokilla on huomenna vielä vapaapäivä, niin käyn huomenna tuon testilenkin ilman vaunuja niin saan sitten siitä realistisemman tuloksenkin kun vaunujen kanssa. Huh, mikä lausehirviö! Täytyy iskeä iPod laturiin ja latailla sitten huomiseksi sellainen 1,5 tunnin mittainen lista valmiiksi (ai siis miten niin uskon, että selvitän 10 km 1,5 tuntiin...?). Reitti on valmiiksi Sports Trackailtu, joten 10 kilsaa saadaan helposti kasaan. Tai no, helposti ja helposti. Uskoa ja innostusta ainakin riittää!

Mutta ei siis jäänyt tämäkään päivä toimettomaksi. Tehtiin ihanassa aurinkoisessa kevätsäässä (bongattiin myös ekat leskenlehdet!) 1,5 tunnin mittainen kävelylenkki todella rauhalliseen tahtiin. Vähän liiankin rauhalliseen, jos minulta kysytään... Aviokki halusi fiilistellä, niin piti vähän väliä pysähtyä katselemaan miten ojassa vesi liplatti ja sillai. Aika romanttista.
Trackerin mukaan reitin pituus 7,4 km ja aikaa 90 min 21 sekuntia. Ave-syke 104 -) 55% ja max.syke 142 -) 74%. Kaloreita paloi 354 = 60% rasvaa. Matalalla keskisykkeellä mentiin pitkään, mutta kyllähän niitä kaikkia syketasoja on syytä treenailla.

Nyt tämä juo vielä lasillisen valkoviiniä ja aamulla sitten juoksentelee, kirii ja etenee sen 10 000 metriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!