torstai 8. maaliskuuta 2012

Välikommenttia

Eilen käytiin tekemässä tämän viikon eka vaunulenkki.
On hiukan haastavaa, kun ulkona on mittarin mukaan -10 astetta pakkasta, mutta aurinko paistaa lämpimästi vaunuihin, joten hieman joutuu pohtimaan, miten Tyypin pukee kyytiin. Eilen jäi lenkki vajaan 45 minuutin mittaiseksi, koska Tyypillä oli liikaa päällä. Täytyy tänään vähän miettiä mitä laitetaan (Piia Potkan sanoin) päälle. :)

Kilometrejä kasaan yhteensä 3,68 ajalla 42 min 29 sekuntia. Kaloreita paloi 310 = 50% rasvaa. Keskisyke oli 143 -) 74% ja max.syke 171 -) 89%. Oikein tyytyväinen siis! En nykyään hyppää vaa´alla enää kuin kerran viikossa, mutta tänä aamuna oli pakko vähän testata josko jotain olisi tapahtunut ja lukema oli lauantaita kohti lupaava: 59,8 kg!! JES!!!

Tänään on luvassa käynti optikolla ja uusien silmälasien valinta. Olen viimeisten 6 vuoden aikana käyttänyt koko ajan ns. kehyksettömiä/hengettömiä laseja ja nyt alkoi houkuttaa josko Specsaversilta löytyisi mukavaan hintaan (nythän niillä on kaikenlaisia tarjouksia...) mukavat uudet lasit. Toiveena olisi, että löytyisi jotkut ihan täysin uudenlaiset. Kasvot ovat nimittäin mm. kovasti kaventuneet siitä, kun nämä lasit olen hankkinut (3 vuotta sitten...) Sitä ennen tosin luvassa reipas vaunulenkki auringonpaisteessa.

Ja arvatkaas vielä mitä! Sain ystävältäni myöhästyneenä joululahjana silmänympärysvoiteen (tarkoitettu erityisesti tummille silmänalusille), mascaran sekä kasvojen kuorintavoiteen. :) Tulipahan todella tarpeeseen. Iho tuntuu kasvoilla nyt jo paremmalta (saattaa olla että kuvittelen) kun sen puhdistaa ja kosteuttaa kunnolla. Jotenkin todella tykkään siitä tunteesta minkä nuo puhdistusliinat jättävät iholle, vesi tuntuu jotenkin niin kovalta.

Oukei, mutta nyt tämä alkaa laittaa itseään valmiiksi vaunulenkille!
Mukavaa torstai-päivää kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!