tiistai 6. maaliskuuta 2012

Arnold´s vaunulenkin sijaan


Viime viikon treenimäärään ei voi olla kuin tosi tyytyväinen.
Siispä ketuttaa kahta kauheammin, kun tällä viikolla on niin kiire aikataulu, ettei treeneille ole niin paljon aikaa.

Tänään oli tarkoitus käydä tekemässä 1,5 tunnin mittainen peekoo-vaunulenkki (ulkona on ihan mieletön sää!), mutta unohdin katsoa paljonko ulkona on pakkasta ja puin Tyypin liian keveästi. =/ Siispä käveltiin vaan tekemään muutama pakollinen hankinta kaupasta. Niin, ja treffattiin sattumalta anoppi, jonka kanssa käytiin Arnold´silla päiväkahveilla. Ja donitsilla. Original Maitosuklaa-donitsilla... 357 kaloria sisältällä donitsilla.

No, onneksi on luvattu tätä auringonpaisteista säätä myös huomiseksi, joten huomenna voidaan ottaa tämänpäiväinen vahinko, tosin herkullinen sellainen, takaisin. :)

Kiinnitin myös huomiota siihen, että nyt alkaa kasvojen ihossa näkyä aika ikäviä muutoksia. Iho alkaa olla ihan älyttömän kuiva. Koska nyt en käytä enää päivittäin meikkiä, ei tule tehtyä perusteellista ihonhoitoakaan kuten aikaisemmin. Tähän tulee nyt muutos.

Ostin kokeeksi Nivean herkälle iholle tarkoitettuja puhdistusliinoja (25 kpl pakkaus -poistavat myös meikin) ja 24 tuntia ihoa tehokkaasti kosteuttavan Garnier-merkkisen kosteusvoiteen. Siispä 3 askeleen testiin: ensin ihon puhdistus -toisena kasvovesi ja kolmantena ihon kosteutus. Tyypin ollessa vielä päikkäreillä, tein ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihonpuhdistuksen ja totta tosiaan, iho tuntuu kasvoilla jo nyt kosteutetummalta!

Tuossapas tuli tänään postissa myös kutsu häihin, joten sinnepäs sinne täytyy saada itsensä oikein mukavan näköiseksi! Iiih, mitäköhän laitan päälle... :)

4 kommenttia:

 1. Mä ostin myös tuollaisia puhdistusliinoja kun olin (olen) iltaisin niin väsynyt ettei vesipesu innostanut. Ihan hyvin ovat toimineet, tosin pitää palata normipesuihin sit myöhemmin kun taas jaksaa. Jos siis on aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi tosiaan tuntua siltä, että vesipesu saa ihon kuivumaan entistäkin kamalammin, joten luulen (= lue TOIVON!!), että tästä olisi apua ja olisi hellempikin iholle. paluu perusteellisempaan ihonhoitoon siintää jossain tulevaisuudessa, I hope. :D

   Poista
 2. Söin eilen KAKSI Arnold'sin cremetäytteistä sydäntä... jos lohduttaa :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!