keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tänään...!! -EDiT!!


...käydään tekemässä soppari kuntosalille, IHANAA!! Viimeistään siis lauantaina koittaa paluu juoksumatolle ja kuntosalille. :) PARASTA! Suorien vatsalihasten treenausta täytyy vielä välttää, mutta siis juoksumatto... TAIVAS. ja solarium -) parasta!!
Voin olla sunnuntaina täysin toista mieltä jahka lihassärky alkaa.

Eilen tehtiin Tyypin kanssa 45 minuutin mittainen vaunulenkki. Syke nousee ihan kiitettävästi vaunuja hangessa työntäessä ja kaloreita sain kulumaan noin 300. Ylin syke oli 179 = 93% (huh!) ja keskisyke 141 = 73%. Keskisykkeeseen olen jälleen ihan tyytyväinen. Painolukemaa odottelen innolla, koska olen vihdoinkin päässyt jatkuvasta herkkujen napostelusta eroon. Tosin menkat saattavat nyt vielä turvotuksineen ikävästi korotella lukemaa, mutta katsotaan. Onhan lauantaihin vielä aikaa!

Oikein mukavaa talvista keskiviikko-päivää kaikille!

EDiT!!
Soppari on tehty, sain aviokilta lahjaksi. :) Aika ihana lahja...

Jäsenyys alkaa ensi viikon keskiviikkona, sillä loppuviikolle muodostui ykskaks yllättäen odottamatta aika paljon ohjelmaa (huomenna mammakahvittelut, perjantaina kyläily vara-mummin luona ja illalla ystävän tapaaminen, lauantaina leffa), enkä raaski olla erossa vauvasta tuntitolkulla vaikka isi tällä aikaa vauvan kanssa onkin. :)

2 kommenttia:

 1. Täytyy nostaa hattua sun innostukselle! Kun sais itsellekin jonkinmoisen liikkumisinnon päälle. Ainakin sit syksyllä viimeistään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en puhuisi varsinaisesti innostuksesta. :D
   Mutta kuten hyvä ystäväni tänään minulle totesi, vauvan hoitaminen on erittäin rankkaa työtä (vaikkakin ihanaa ja äärimmäisen palkitsevaa), kun koko ajan on oltava kaikki aistit valppaina. Joten oma aika on myös erittäin tärkeää ja jos silloin on mielekästä tekemistä, siitä saa energiaa ja myös mieli lepää.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!