lauantai 25. helmikuuta 2012

Taistelu viimeisiä raskauskiloja vastaan on nyt alkanut

Vaaka näytti tänä aamuna lukemaksi 60,4 kg. Varsinaisia raskauskiloja on siis jäljellä aika tasan 2 kappaletta. Ja ne saavat nyt kyytiä!

Olin tänään sitten tekemässä ensimmäisen odotettuakin odotetumman juoksutreenin! Vauhti ei intervalleja tehdessä todellakaan päätä huimannut, mutta siis kyllä se enemmän juoksua kuin kävelyä oli. Tai no, ehkä hölkkää. :) Ei, kyllä se enemmän juoksua oli, tai ainakin siltä se tuntui.

Intervallisetti siis sisällöllä:
-10 min lämmittelyä/6,0 km/h
- 2 min/6,0 km/h + 2 min/8,0 km/h
- 9 min/6,0 km/h
= 44 min 53 sek / 298 kcal - 45% fat / avg 141=73% / max 168=87%

Loppuun sitten tein vielä huolelliset molempin jalkojen venyttelyt.

Löysin Polarin, olin laittanut sen siivouskaappiin. Mikäköhän ollut aatoksena tässä...? Lisäksi juoksumattokaverina oli iPod, johon olen silloin vuosi sitten lataillut jos jonkinlaista musiikkilistaa. Intervallilistalta löytyi mm. Black Eyed Peasia, Bryan Adamsia, Mariah Careyta, Britneya ja PMMP:tä. :) Oli hauskaa kuunnella listaa, josta ei ollut mitään muistikuvaa. :)

En muuten ostanut sittenkään tuota Niken juomapulloa. Se kuminen osuus siinä tuntui jotenkin tosi nihkeältä. =@ Ostin sitten SOC:n muotoillun turkoosin kokomuovisen pullon, jonka hinta ei päätä todellakaan huimannut (2,90 € - sivustolta ei löytynyt kuvaa), ja ainakin eka treenikerralla en ole kuin tyytis!

Tästä lähtee!
Maanantaina sitten vielä mitat kehiin, niin jos ei sitten paino putoa, niin toivottavasti ainakin senteissä tapahtuu muutosta. :)

Nyt sitten kaikille vain hiRRRveen hiRRRveen ihanaa ja Rhentouttavaa viikonloppua. Niin ootte nätteinä kaikki! :) Ihana Leena voitti Putouksen, ONNEA HÄNELLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!