maanantai 16. tammikuuta 2012

Sattuu, sattuu, sattuu

Kun kanniskelee päivä toisensa jälkeen tuota nyt yli 5 kg:n painoista venkoilevaa poikaa, niin ei varmaan ole mikään ihme, että hiukksen tuntuu käsissä ja niska-hartiaseudussa. Se mikä nyt kyllä yllätti, on se, että tällä hetkellä sattuu jalkoihin, selkään, niveliin ja jopa pikkusormiin.

En tiedä olenko tulossa kipeäksi, eli onko kysymys nyt esim. flunssan lihassärystä, mutta epäilen koska mitään muita flunssan oireita ei ole näkyvissä. Mutta VOI, ETTÄ SATTUU!! Varasin hierojan torstai-illalle, jos vaikka sellainen koko kehon murjonta auttaisi asiaa. Myös väsymyksellä on tietysti oma osansa tässä asiassa. On tosi kurjan tuntuista, kun öisin voisi jatkaa unia, kun pikkumies on syönyt, mutta jalkojen särky tekee nukahtamisesta tosi vaikeaa. Millä tätä kuvailisi? Tuntuu ihan kasvukivuilta (jos nyt siis muistan oikein...)!

Viikonloppu meni aika haipakkaa ja vaunulenkit ovat olleet melko lailla viime viikon alkupuolella tehtyjä. Särky ei oikein innosta lähtemään liikkeelle, vaikka voisihan toki olla, että sekin osaltaan helpottaisi oloa. Ristiäisiä vietettiin eilen ja olin ihan tyytyväinen ulkonäköön, ristiäisiä varten ostetussa mekossa vyötärö korostui kivasti ja sain vielä ihmettelevää kommenttia siitä, mihin olen vauvakilot onnistunut kadottamaan. :) Edestä päin katsottuna tosin on todettava, että lantio on leventynyt ja se tuskin tuosta mihinkään kaventuu enää, mutta voin olla väärässäkin.

Paino on edelleen tuo 60,9 kg mutta siihen voidaan nyt lukea vaikuttavaksi tekijäksi myös menkkojen alkaminen (tai siis näin ainakin luulen) viime torstaina. Olisiko näillä kivuilla jotain tekemistä menkkojen kanssa...?

3 kommenttia:

 1. hei, laitoin jo aikapäiviä sitten sähköpostia sulle, että haluisin lukea myös poikasi elämästä enemmän mutten ole saanut kutsua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Laitoin äsken vielä uudestaan kutsun tulemaan, tsekkaatko onko tullut spostiisi perille? Jos ei, niin laita vielä varoiksi sähköpostisi uudestaan, niin kokeillaan sitten vielä uudestaan.

   Poista
 2. Mulle puolestaan tuli se kutsu sähköpostiin aikoja sitte ja kun nyt muistin kokeilla niin se linkki ei toimi. :) jaana.vainikainen@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!