maanantai 9. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä!

Eilen käveltiin taas pitkä, tunnin mittainen vaunulenkki. :) Ja tällä kertaa oli Suuntokin oikeilla asetuksilla mukana. Tunnin lenkillä kului siis 285 kcal, joten puolentoista tunnin lenkillä meni vissiin sitten about reilu 100 enemmän. Sykekin oli oikein hyvä, siellä 65% tietämillä, joten erinomainen PeeKooilu takana!

Tänään pidän lepopäivän, sillä täällä on tullut sen verran lunta ettei suoraan sanottuna houkuta lähteä työntämään vaunuja (vaikka niissä tosi hyvät pyörät onkin) tuonne "umpihankeen". Täällä kun jostain syystä tuo teiden auraaminen vie aina aikaa... Lisäksi on myönnettävä, että jo nämä kävelyt todella tuntuvat jaloissa, joten niidenkin suhteen lepopäivä on varmasti kannattava. :)

Kurkku on ollut hieman kipuloisen tuntuinen nyt viikon verran, mutta koska mitään muita flunssan oireita ei ole ilmennyt, niin enpä ole asiasta liiemmin huolissani. Täytyy nyt vaan tosiaan toivoa, ettei flunssa iske päälle.

HM:stä tilaamani farkut muuten tulivat ja MAHTAVAA, voin siis käyttää tuumakokoa 31, joka ilmeisesti vastaa kokoa 40. Tätä tukee myös se, että en mahdu ennen raskautta olleisiin isoimpiin housuihini (suorat housut, HM kokoa 38 ja olivat siis yli-isot ennen raskautta). Hah haa... Mä aion kyllä tavalla tai toisella vielä mahtua tuumakokoon 28, joskin pakkohan se on vaan myöntää, että kyllä koko alakropan muoto on todella muuttunut raskauden myötä.

Suunnittelen jo kovasti kevään juoksutreenejä ja ekaa juoksukertaa, en jaksaisi odottaa, joskin samalla kyllä hirvittää, että osaanko ylipäätään enää juosta. Ekalla juoksulenkillä varmaan luulen, että jalat vähintään kuolee. :) Selvittelin myös hiukan, että kiinnostaisi käydä kokeilemassa Esport Arenan juoksurataa, mutta sehän on todella hinnalla pilattu! Kertamaksu on peräti 12 euroa!! 10 kerran kortti puolestaan kustantaa 75 euroa, jolloin kertamaksu miltei puolittuu. Tähän verrattuna tuntuu jo kohtuulliselta maksaa 19,90 euroa kuukaudessa salimaksua ja käydä juoksemassa matolla.

4 kommenttia:

 1. Minä kovasti mietin, kannattaako vanhoja vaatteita ollenkaan säilyttää. No, sittenhän sen näkee. Perusjutut olis kiva olla olemassa raskauden jälkeenkin, jottei tule iso lovi lompakkoon kun kaikki pitäis uusia. Nähtäväksi jää...

  Tsemppiä kunnon kohotukseen ja kilojen karsitukseen, kyllä ne sieltä vielä liukenee ajan kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana!! :)
  Mä säilytin kaikki ennen raskautta olleet vaatteet ja yläosat meneekin ihan kivasti päälle, vaan alaosat tekee tiukkaa. Niin joo, ja muutama tiukkaakin tiukempi paitapusero ei mene kiinni, MUTTA koska tissit kasvoivat yhdellä kuppikoolla, niin ne on nyt kyllä sellaisia (ainakin aviokin mielestä) über-sexyjä tissipaitoja. Missäköhän mä niitä ikinä käytän...? :D :D :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä itse uskon, että jossain vaiheessa mahdut vielä pre-raskaus -vaatteisiisi, mutta aikaahan se palautuminen vie :) Ja tuo sun aktiivinen juoksuharrastus varmaan avittaa sitä, että hyvinkin saatat talsia 28-tuumasissa housuissa jo kesällä :D

  VastaaPoista
 4. Tiesitkö muuten, että osa tuosta lantion levenemisestä on ihan rakenteellista, siis ei lihomista? Vauva on tehnyt siellä tilaa itselleen, niin se ei ihan heti palaudu. Pari senttiä kapenee muutaman kuukauden kuluessa, vaikka paino ei laskisikaan! Eli malttia, lukujen perusteellahan olet tosi hyvässä kunnossa noin pian synnytyksen jälkeen! :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!