sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Vaunulenkit on parhaita!!

Paino eilen aamulla oli 60,2 kg. Neuvolassa käytiin perjantaina ja tuolloin otettiin myös hemoglobiini, joka oli 152. Kuulemma vähän liiankin hyvä (rajan yläarvo on 155) ja puhetta olikin sitten siitä, että mahdanko syödä ja juoda tarpeeksi. No, ei ole mikään salaisuus, että en varmaankaan syö ja juo tarpeeksi, eli niiden suhteen tässä nyt yritetään skarppailla. On vaan niin omituista, kun ei tunnu nälkäiseltä eikä siis ole ruokahalua. ;) Suklaa kyllä uppoaa vähän liiankin hyvin.

Sektiohaava on parantunut nyt hienosti, joten nyt sitten liikunta kuuluu jälleen allekirjoittaneen päiväohjelmaan, mikä on NIIIIIIIIN parasta. Nyt ollaan lähes joka päivä tehty aviokin kanssa kävelylenkkejä, eilen oli sellainen reilu 20 minuutin lenkki ja tänään käveltiin tunti. Nyt ei ole enää rajoituksia ulkoilun suhteen, joten periaatteessa voitaisiin tehdä vaikka kaksin tai kolmin kappalein vaunulenkkejä ulkosalla. :) Vaunulenkkejä pidän kuitenkin edelleen kevyenä liikuntana. Muistelen, että "kunnon" treenailut saa aloittaa 3 kk:tta leikkauksesta, mutta odottelen joka tapauksessa sinne tammikuun lopussa olevaan lääkärintarkastukseen saakka.
Vaunulenkit ovat joka tapauksessa ihan parasta mahdollista PEEKOO-treeniä myös maraton-treenejä ajatellen, joten vaunulenkit ovat myös jatkossa ihan varmasti osa päivittäistä rytmiä.

1 kommentti:

  1. Vaunulenkit on kyllä ihania!
    Toisaalta harmi kun meidän vauva ei enää viihdy vaunuissa, ei voida urheilla vauvan kanssa, kun ulkona vauva matkustaa aina repussa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!