perjantai 9. joulukuuta 2011

Kuka itkee raskausajan vaatteiden perään?!!

MINÄ!!

Oli pakko tulla nopsasti vielä postaamaan, kun pesin raskausajan vaatteet, eli käytännössä ne kahdet verkkarihousut ja farkut (Mama-HM) ja paidat. Ja siis näitä vaatteita käytännössä olen pitänyt lokakuun alusta saakka, kun sairasloma alkoi. How wonderful. :)

Nyt kun masu on poissa, niin iski tuossa hirveä haikeus päälle, kun tajusin etten nyt sitten käytä noita vaatteita enää mahdollisesti ikinä. Mutta en voi millään heittää niitä pois, pakkaan ne varmaankin kellariin. :) Se on jotenkin niin ohi tuo raskaus. Ja nyt on uusi elämänvaihe päällä, johon on taas totutteleminen, sellainen loppuelämän mittainen totutteleminen. Kyse on varmaankin (taas) hormoneista, kun tajuaa, että elämä on taas heittänyt häränpyllyä, tällä kertaa vielä todella huimasti kokonaisemmin, kuin silloin kun plussasi.

No, itku tekee hyvää. :)

JA HEI!!
En lähde mainostamaan sen kummemmin, mutta muistanette ehkä postin, jossa kerroin joululahjaideasta isovanhemmille? No, tänään tilasin Vistaprintista mummulle ja vaarille oheiset t-paidat joululahjaksi (TARJOUKSESSA HINNAT -50%!). Postikulut kyseisessä firmassa ovat melkoiset, nämä tilattiin 7 vrk:n toimitusajalla, jolloin postikulut olivat miltei 17 euroa. Mutta koska paidat itsessään maksoivat alle 15 euroa, niin kokonaishinta ei päätä huimaa. :) Ja onpahan ainakin mieleenpainuvat lahjat isovanhemmille.

2 kommenttia:

 1. Hei. Asian vierestä, mutta ajattelin kysyä jos tiedät vastauksen ongelmaan. Minä olen uusi bloggerin käyttäjä ja normaalisti lisäsin uuden blogisi seurantaan kutsun saatuani (nimettömänä tosin), mutta nyt sitä ei ole seurantalistasta löytynyt pitkään aikaan? Missä lienee vika, sinun blogisi ei ole ainoa mikä on ns. kadonnut vaan mukana on muitakin, julkisia blogeja jotka kyllä ovat päivittyneet ihan viime aikoinakin.

  Onko vika bloggerissa että näin käy vai mihin kutsublogisi yhtäkkiä katosi?

  Mirka

  VastaaPoista
 2. Mirkalle tiedoksi että näin on käynyt mullekin, en tajua... Bloggeri kai kiukuttelee. Välillä tulevat silti takas vaikkei mitään itse teekään.

  Minä olen kauhulla ajatellut sitä, kun pitää tavalliset farkut vetää jalkaan. Niin kiva kun ei mistään purista, eikä tarvitse stressata jos on vetoketju jäänyt auki! :D Voisin ihan hyvin käyttää tällaisia joustopökiä muulloinkin, ovat niin mukavat jalassa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!