perjantai 9. joulukuuta 2011

Kropan nykytila

Heipsan ihanat ja kiitos ihan miljoonasti kaikista ihanista, kannustavista ja rohkaisevista kommenteista!

Täällä tosiaan vauva-arkea opetellaan päivä kerrallaan ja täytyy myöntää, että vielä ei todellakaan tunnu siltä, että tätä olisi elämä ollut aina. Kyllä tuo pikkuinen tuhisija vaan niin totaalisesti elämän mylläyttää ympäri, että olisin ennemmin peloissani jos tuntuisi jo näin reilun viikon kohdalla siltä, että elämä on ollut tätä aina.

Piti tuossa tarkistella ja oikein etsiä sitä viimeisintä painolukemaa ja löysinkin sen tuolta seurantalistalta. Olen viikolle 46 listannut painoksi 70,8 kg ja viimeisellä vauvaneuvolakäynnillä paino oli tasan 72 kg. No, tänä aamuna lukema oli 61,2 kg eli on sitä painoa kyllä lähtenyt.

Olipas hyvä, että tulin nappaisseeksi vielä silloin viime tiistaina tuon masukuvan, kyllähän siinä on aikamoinen muutos! Olen varma siitä, että erehdyksessä tekivät sektion yhteydessä rasvaimun, koska koko keskivartalo on palautunut niin hienosti. Aion järkyttää teitä ja napata tuollaisen tuttuakin tutumman keskivartalokuvan (mahd. jo ensi viikolla), kunhan tuosta masusta lähtee ylimääräiset teipinjäljet pois. Masussa oli siis sellainen dreeni kiinni (tuntuu hirveältä, kun se otetaan pois) ja se päätti sitten vuotaa sairaalassa vielä sen verran, että siihen vedettiin päälle himmeällä liimapinnalla taitokset ja nyt näyttää siltä, kuin olisi koko masu liimattu kasaan. :D Sektion arpi on ihan mielettömän siisti, siinä oli yhteensä 6 tikkiä ja ne otettiin keskiviikkona pois. Kiitoksia NKL:n leikkaussalihenkilökunnalle!

Suunnitelmissa olisikin nyt sitten ensi viikolla päästä aloittamaan vaunulenkkeilyjä pikkuhiljaa, voi vitsi, että säännöllistä liikuntaa odotetaan täällä!! Vatsalihas- ja salitreenien kanssa on kuulemma hyvä odottaa jälkitarkastukseen, joka on allekirjoittaneella 25.1. No, jo se, että sain kävellä neuvolaan ja takaisin keskiviikkoaamuna vauvan kanssa tuntui niiiiiiiin hyvältä! Ihanaa, eiköhän se elämä tästä ala pikkuhiljaa rutinoitua ja arkisoitua. ;)

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille!!

ps. LauraR: laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen pinkinpingunblogi@hotmail.com, olen hukannut meiliosoitteesi (tai siis en vaan löydä sitä...) niin saadaan synttäripalkinto matkaan!

4 kommenttia:

 1. Oijoi, onpa tosiaan masu laskeutunut hienosti! Ällistyttävää tosiaan kuinka nopeasti se tapahtuu, se iso vauvamöykky on hupsista vaan poissa.

  Voitko muuten laittaa mulle Dude's Playtime-blogin linkin uusiksi, sillä onnistuin jotenkin sössimään se ja linkki onkin vanhentunut?

  Ihania vauva-arjen opettelupäiviä! :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, tosiaan iso ero. Jotenkin ihan käsittämätöntä, että vauvamaha voi yhtäkkiä olla poissa. :D

  Minunkin pitää varmaan laittaa sulle e-postia, jos haluan uuteen blogiin mukaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Huimaa, siis aivan käsittämätöntä jo tuo painonkin lasku. Siussa on ollut siis vaan ja ainoastaan vauvan tarvitsemat ylimääräiset kilot :) Jään kiinnostuneena odottamaan kuvaa vatsasta ja siitä arvesta. Ihanaa että tikkasivat siististi!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!